Şimdi Ara

İlk defa iPad'im oldu :)) Tavsiyeleriniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: metinsemer

quote:

Orijinalden alıntı: Germiyanlı

quote:

Hayırlı olsun kasmayan bir cihaz sahibi olmak gerçekten kaliteyi hissettiriyor Günün uygulaması adlı bir uygulama var onu indirerek ne derece doğru bilemiyorum ama bir günlüğüne bedava olan uygulamaları gösteriyor.

Bahsettiğin Appzapp olmalı,kısa süre ücretsize düşenleri haber veren,en popüler uygulamadır kendisi

Yok hocam Günün uygulaması isimli uygulama appzappı ilk defa sizden duydum.

Appzapp alanında en iyisidir,tavsiye ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhabalar,

Öncelikle oyun olarak Limbo, Badland, Silent Age, Reckless Racing, yıldızlı tavsiyem Colin Mcrae

Uygulama olarak olması gerekenler: Herhangi bir Video Downloader, Google Translate, Hesap Makinesi(iPad'de yok), Pdf Reader programlarından biri, döküman hazırlayacaksınız Office Suite programı, film izlemek için vlc player (altyazı+filmi programda açmak için) , dizi takip uygulamalarından biri (hamgi bölümde kaldığını hatırlamaya yarar örn. episoder programı) , flash desteği isteyen site veya benxeri durumlarda kullanmak için puffin browser öneririm,

Şunu şunu yapmak istiyorum, nasıl yapabilirim? Dersen ona uygun program önermeye de yardımcı olmaya çalışırım,

İyi günler dilerim, cihazın süper bi cihaz, güle güle kullan.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Germiyanlı

quote:

Hayırlı olsun kasmayan bir cihaz sahibi olmak gerçekten kaliteyi hissettiriyor Günün uygulaması adlı bir uygulama var onu indirerek ne derece doğru bilemiyorum ama bir günlüğüne bedava olan uygulamaları gösteriyor.

Bahsettiğin Appzapp olmalı,kısa süre ücretsize düşenleri haber veren,en popüler uygulamadır kendisi

Yok hocam Günün uygulaması isimli uygulama appzappı ilk defa sizden duydum.

İkisi farklı uygulama, ancak AppZapp Pro'nun yanında günün uygulaması çöpten beter kalıyor, herkese tavsiye ederim AppZapp'i

• oneriler için teşekkürler harikasınız arkadaşlar
  • Valla en güzeli film izlemek dizi izlemek hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.