Şimdi Ara

İlk defa İstanbul'a geldim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
1.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: insociavel

ben mezunum şuan. tanıdığım bir öğrenciye aldırıp kullanabilir miyim diye düşünüyorum. her binişe 3.5 para mı yeter
    paran yoksa neden geliyorsun? madem geliyorsun çalışıp kazanıp tam ücret ödeyen insanların hakkına neden giriyorsun bü tür kurnazlıklar yapmaya çalışarak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcdaly -- 24 Şubat 2020; 22:31:35 >
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    ilginç bi yere benziyor gideceğim teşekkürler
  • pcdaly kullanıcısına yanıt
    para kazanmak için geliyorum ülkenin iş kollarının %95'ini buraya ben yığmadım git sorumlulara ağla benden bilet parası soracağına
  • bir akıllı sensin değil mi ? öğrenci olmayıp öğrenci akbili istiyor uyanık çomar.

yasaları dolanıp ortadoğulu uyanıklılığı ile mide bulandıracağınıza gidin protesto yapın fiyatlar insin.

sokağa çıkın diyince kuduran insanlar devlete para vermemek için her türlü dalavereye giriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: insociavel

ne üç kağıtı kardeşim daha yeni mezun oldum ve bir işim de henüz yok iş bulana kadar her binişe 3.5 tl nerden bulacam ben ananızdan babanızdan harçlık alıp ezbere konuşuyosunuz
    Başkasına öğrenci kartı çıkarttırıp kullanmak üç kağıt değil mi kardeşim.
    Bunun başka adı mı var.
    Sahtekarlık da olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yılmaz1907 kullanıcısına yanıt
    tamam kardeşim öyle olsun ne diyeyim eşşekten düşenin halinden eşşekten düşen anlar sildim o kısmı ilk mesajdan da başka diğer konulara cevap arıyorum
  • Dediğiniz çok doğru. Bir çok avrupa ülkesinde nufus dağınıktır. Üretim ve şirketler yine ülkenin belirli yerlerine yayılmıştır. Bizim nufusun, resmi rakkamlara göre, %20 İstanbul'da yaşıyor, neredeyse tüm şirketler de aynı şekilde. Resmi olmayan verilerle bence %25 olur o oran

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • insociavel İ kullanıcısına yanıt
    kurunun yanında yaş da yanıyor. yapacak bir şey yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.