Şimdi Ara

Ilk defa laptop alacagim yardimci olur musunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6300 TL param var gaming tarzi laptop ariyorum onerebileceginiz var mi? Aklimdaki pc su an linkteki laptop. Alinir mi sizce bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogan4888 -- 25 Haziran 2020; 13:49:7 >

• 6299'a Amazon'da satilan model var i5 9300h işlemcili. Kullanmadım ama youtube'da incelemesini izledim, bu seride ısınma sorunu önceki HP modellere göre bir nebze düzelmiş diyorlar. Ekranı da IPS. İsterseniz bir bakın. En ucuz 1650 ekran kartlı cihazlar bunlar Casper'I saymazsak.
    www.amazon.com.tr
    HP Pavilion Gaming Laptop 15.6", Intel Core i5-9300H, 8GB DDR4 SDRAM, 128 GB SSD + 1 TB HDD, NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB Grafik Kartı, 6ZL09EA, Windows 10 Home: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/HP-Pavilion-i5-9300H-GeForce-6ZL09EA/dp/B07TRWSF6C/ref=mp_s_a_1_3?dchild=1&keywords=hp+pavilion&qid=1593083377&sprefix=hp+&sr=8-3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paxal -- 25 Haziran 2020; 14:17:2 >

• paxal kullanıcısına yanıt
    hocam ısınma sorununu duymuştum ben de. peki bu laptopu satın alsam risk almış olur muyum sizce? kronik sorun bunda da çıkar mı?
  • Diğer her laptop kadar sorun çıkarma veya çıkarmama ihtimali var bence. Şans işi biraz.
    HP'nin eski kasa modellerinde özellikle ısınmadan çok şikayet duydum. Ama bu modelde sorun çözülmüş gibi görünüyor inceleme videosunda. Tabi her laptop gibi ısınıyor ama daha fazlası değil. Fiyatı göz önüne alınınca başka da alternatif yok zaten hocam şu anda. 1050 ekran kartlı modeller 5900'den satılıyor en ucuz. Ben de alıp almamakta kararsızım şu anda.
  • paxal kullanıcısına yanıt
    Sizde mi bu modeli almayi dusunuyorsunuz. Birde ayni ozellikte ayni fiyata asus tuf var onu satin alicaktim normalde ama 9 temmuzda kargoya verilir diyor. Bekleyesim gelmedi
  • Evet, linkini verdiğim amazondaki modeli almayı düşünüyorum. Aslında çok oyun oynamıyorum diye Lenovo E595 alcaktım ama onunda fiyatı fırladı. Ben de bu kadar vermişken az daha ekleyip arada oyunda oynatacak bir şey olsun diyorum.

Ryzen 3000 serisi H işlemcilere sıcak bakmıyorum hocam. İntele göre az ısınıyor olabilir ( ki internetten izlediğim videolarda gayette yüksek dereceler çıkıyordu işlemciler ) ama işlemciye müdahele edemiyoruz. İntel işlemcide undervolt, turbo boost ayarı vs yapılabiliyor. Gerçi artık o da yalan olacak gibi. ŞU plundervolt olayı yüzünden markalar cpu'ya müdahele etmeyi engellemeye başlamışlar.
    Bir de hp'nin para iade kampanyası da olunca fiyat avantajlı oluyor biraz. Bekleyince piyasanın ucuzlayacağını bilsem beklerim ama hiç sanmıyorum öyle bir şey olacağını. Bu paraları bu donanımlara vermek de koyuyor insana ama napalım hocam, bizim de böyle bir merakımız var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.