Bildirim
İlk defa motosiklet alıcam ve daha önce kullanmadım sizce hangisini almalıyım?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
3 Motorsiklet Arasından Tvs Apache 150'yi ve Cbr 125, Yamaha YzfR125'i İncelemenizi Tavsiye Ederim. -
Sevgili arkadaşım daha önce motor kullanmadığını yazmışsın. Benim sana tavsiyem 125 - 150 lik bir Scooter la başlaman. Bu motorlar ilk defa kullanacak biri için çok ağır gelir... Umarım beni anlamışsınızdır... -
Scooter'lar görünüm olarak biraz kötü duruyor.Söylediğim üç motoru da araştırdım.Üçünden birini alacak olursam Apache daha iyi gibi... -
Bir honda kullanıcısı olarak objektif olmak gerekirse YBR diyorum. -
YBR'nin 150'liği yok..
125'liktir o muhtemelen.
Bu 3'ü arasında benim tercihim Yamaha YBR125 olurdu. -
ya honda yada yamaha alirdim. yasadigin yeri bilmiyorum, ama yedek parcasini kolay bulabilecegin birini tercih et bence. -
honda cbf 150 tavsiyem olur. -
Görüşleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.En iyisi bildiğinden şaşmamak.Honda cbf 150 almaya karar verdim -
Ya herkes ya Yamaha yada Honda diyor hiç mazi takılananız yok mu???Ben ilk olarak Efsane Peugeot 103'lerle başladım 2.olarak şu an ki asıl (Yaşayan Efsane) MZ 251 aldım manyak bişey eee eski alman yapımı,hele bi abisi var ondan daha manyak Jawa 350(Efsane Hogar)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayazzma -- 23 Aralık 2008; 20:41:54 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X