Şimdi Ara

İlk Defa Overclock Yapıcam Bu Sisteme Nasıl overclock yapılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Core 2 Duo E6550 2.33ghz 1333FSB - Hi-Level DDR2 800MHZ - MSI 8800GTS 320MB OC Edition - Anakartım Gigabyte P31DS3L

bu sisteme nasıl bir overclok yapmalıyım

Porgram onerirseniz sevinirim

ve Bu KOnuda Deneyimli Olanların yorumlarını Bekliyorum

ayrıca Sistem Sıcaklıkları hakkında bir bilgi verirseniz iyi olur mesela İşlemci oyunda iken enfazla bukadar nnormalde en fazla bukadar olmalı gibi....

ŞİMDDEN TESETKKURLER

• windows altından oc yapacaksan anakartın kendi programı var " easy tune 5 " ... o program ile ister detaylı ister yüzeyle olarak oc yapabilirsin.

sıcaklıkları bize belirtirsen daha iyi yardım edebiliriz. işlemci boştayken 20-40 arası normaldir. yuk altında 50-60. tabi bunlar oc yapılmadan önceki değerler..
  • önce biostan yap bence.çarpanını vs. yazmadıgın için pek bişey soyleyemıycem.easy tunedan başka program kullanamassın.cunkı bu anakartların programı bu.programda ratio yazar.ona bak.o senin çarpanın.diyelimki çarpanın 10.orjinal saat 2.33 oldugu için fsb 233 dedir.sen bunu yükseltcen sadece.cpu ya volt vermene gerek yok bence.çok rahat 3.00 a çıkman lazım.biostan speedstepleride kapat.diyceksinki bunlarda ne

aslında en guzelı forumda aratıp ilgili konuları okumak yoksa senın ıcını zor olur.egerki hiçbi fikrin yoksa bu konuda.ama korkcak bişiy yok artık cpu yanma devri bitti.en kötü makınen donar bi reset atarsın olur biter.biosla ilgili bişey sorcaksan pm at ordan daha detaylı anlatırım.ama pm de mutlaka daha detaylı açıklamalar olsun.kolay gelsin..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kasama nasıl bir mod yapayım?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.