Şimdi Ara

İLK DEFA PSP ALACAĞIM LÜTFEN YARDIM !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Bugün eve gelen Özşanal'ın kataloğunda PSP 1004'ün fiyatına baktım. God Of War+16 GB'lik Memory Stick Pro hediye veriyorlar. Şimdi ben hiç Psp kullanmadım. Size birkaç soru sorucam, eğer tatmin olursam almak istiyorum. Forumda bulamadım bu soruların cevabını;
    1- Psp kırma işlemini evde kendimiz halledebiliyor muyuz?
    2- Sizce 1004 modeli iyi midir?
    3- İnternet yavaş diyorlar, ama örneğin ben God Of War'ın orjinalini aldım ve Multi-player oynamak istiyorum. Sizce arada bir çelişki yok mu, yani internette oynamak bir problem çıkartır mı?
    Şimdiden Teşekkür Ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhan76 -- 12 Temmuz 2012; 19:00:00 >

• Cevap verin lütfen !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhan76

Cevap verin lütfen !!

psp e1004 den internete giremezsin wirelles yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -TEKSAS-

quote:

Orijinalden alıntı: ayhan76

Cevap verin lütfen !!

psp e1004 den internete giremezsin wirelles yok

hadi ya.. vazgeçtim
  • bende 2004 var gayet memnunum
  • E1004 değil arkadaş yanlış anlamışın 1004 internete bağlanıyor ama almaman daha iyi olmuş 500 TL çok fazla ayrıca en eski psp modeli o bazı sorunlar yaşarsın ayrıca en kalın psp o
  • Psp kırma işlemini kendin yapabilirsin ama tecrübesizsen makineye zarar verebilirsin.Psp ile internete giriliyor ama öyle rahat rahat sörf yapılmıyor.Tarayıcısı istenilen seviyede değil.
  • Almışken 3000 al dostum. İnternette sörfü bilemem tat alırmısın ama online oyunlarda sıkıntı yok. PSP 2000 ile online PES oynardım, herhangi bir sorunum olmadı. Arada bir lag oluyor hepsi o. Kırma işlemi basittir, ne olursa olsun kendin dene, en fazla 2 gününü alır ama öğrendikten sonra rahat edersin.
  • kırma işlemi basit ama eğer acemiysen pspin brick olabilir 1004 iyidir ama 2000 veya 3000 de alabilirsin internet yavaşsa multide donmalar olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.