Bildirim
İlk denemelerim yorumlarınızı bekliyorum.
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
bende pek anlamasamda o papatya güzel durmuş hikayesi ve komposizyonu var -
ilk denemeye göre iyi görünüyor bide manzara fotoğrafları çek bence gün batımı filan güzel oluyor -
@gritisgr teşekkür ederim :)
@[Romulus] Manzarada denerim en yakın zamandada resimlerini koyarım hocam sizede teşşekkür ederim bu arada -
İyi iyi ben sevdim böcek çalış biraz -
quote:
Orijinalden alıntı: cürükelma
İyi iyi ben sevdim böcek çalış biraz
Olabilir ama özel hayatlarını çekmeeemmm
yada çekerim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qatar Foundation -- 10 Eylül 2012; 15:25:11 > -
İlk denemelerine göre gayet başarılısın. Bol bol fotoğraf bekliyoruz senden, başarılar. -
İlk denemelerin güzel yeni fotolar bekliyoruz -
@Amedra Sizden bu yorumu almak güzel hocam teşekkür ederim ayrıca
@The Snowy Man Tabiki yeni fotolarda koycam inşallah -
quote:
Orijinalden alıntı: Samwise-
@Amedra Sizden bu yorumu almak güzel hocamteşekkür ederim ayrıca
@The Snowy Man Tabiki yeni fotolarda koycam inşallah
Rica ederim ne demek, bu bölümde çok güzel fotoğrafçı arkadaşlarımız var onları hep takip ediyorum. Uzun zamandır mesaj yazmadıklarım var bazı sebeplerden ötürü yazamıyordum şimdi tekrardan takiplere başladım. Konunuzu favorilerime ekledim, böyle devam edin başarılı olacaksınız, zaten öylesiniz ama daha iyi yerlere geleceksiniz inanıyorum.
İyi çekimler hatta eğlenceler dileyelim.
-
http://desmond.imageshack.us/Himg404/scaled.php?server=404&filename=adszdra.png&res=landing
Fotoğrafı upload edemedim
Kusura bakmayın artık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qatar Foundation -- 13 Eylül 2012; 17:33:57 > -
İlerleyen günler de kendini daha fazla geliştirebileceğinden eminim :) -
İdare eder iyi bi başlangıç olmuş ama senin için -
güzel.. -
Fotoğrafa devam hocam bekliyoruz güzel fotoğraflar -
Güzel fotoğraflar. -
-
Guzeller hocam
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
güzel -
quote:
Orijinalden alıntı: Samwise-
Arkadaşlar daha çok yeniyim ve makinam Canon 400D 3 4 gündür evin içinde fotoğraf çekmeye çalışıyorum ama bu gün evden çıkayım dedim ve beğendiğim 3 tane fotoğrafı hemen sizle paylaşmak istedim yorumlarınızı bekliyorum
İsterseniz daha büyük fotoğraflarda koyabilirim
iyidir iyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X