Şimdi Ara

ilk e-kayıt yaptım sonra ön kayıt???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ilk önce e-kayıt yaptım sonra ön kayıt. önce ön kayıt yapılacağını bilmiyordum, e-devletten kaydoldum sonra da üniversite'nin ön kayıt sisteminden. yanlış mı yaptım bilmiyorum? üniversitenin yönetmeliğinde önce ön kayıt sonra e-kayıt yazıyordu ben tam tersi yaptım. sorun olur mu lütfen yardımcı olun

• uppppppppppppp
  • quote:

Orijinalden alıntı: robertososa

uppppppppppppp

Ben Düzce Üniversitesini aradım sıkıntı yok dediler

• FTHBRK28 kullanıcısına yanıt
    sizde mi önce e-kayıt daha sonra ön kayıt yaptınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: robertososa

sizde mi önce e-kayıt daha sonra ön kayıt yaptınız?

E-kayıt yaptım üniversitenin sitesinde bozukluk var ön kayıtı da yarın yapıcam
  • Sıkıntı olmaz dostum. Ön kayıt okul numaralarının belirlenmesi için gerekli sadece. Asıl geçerli kayıt yani önem arzeden kayıt e devletten yaptığın e kayıttır. Için rahat olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burak4242 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim de üniversitenin yönetmeliğinde önce ön kayıt yazıyordu. yani önce ön kayıt yapın daha sonra üniye gelerek ya da e-kayıt üzerinden kaydınızı tamamlayabilirsiniz diye.
  • robertososa kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar lütfen yardımcı olun gaziantep üniversitesini kazandım ön kayıtı nereden yapacağımı bilmiyorum oda mı e-devlet sisteminden yapılıyor ???
  • Simdi ben yildiz teknik kazandim bu sabah e kayit yaptim guze bana kayit belgesi verdiler hersey bitti ayin 3 unde gidip kayot yapicam diye dusunuyordum sonra internetten kayot yaptiranlar ayin 20 sinde agustosun 20 sinde kayot icin gerekli belgeleri okula goturup veriyormus. Yani benim yaptigim e kayit tan sonra ayin 20 sini beklemem lazimmis. Neyse simdi e kayit yapmama ragmen ben ayin 3 unde gidip normal kayot yapabilirmiyim acaba anlatamadim pek ama yardim etseniz bi ulasamiyorum ogrenci islerine

• Simdi ben yildiz teknik kazandim bu sabah e kayit yaptim guze bana kayit belgesi verdiler hersey bitti ayin 3 unde gidip kayot yapicam diye dusunuyordum sonra internetten kayot yaptiranlar ayin 20 sinde agustosun 20 sinde kayot icin gerekli belgeleri okula goturup veriyormus. Yani benim yaptigim e kayit tan sonra ayin 20 sini beklemem lazimmis. Neyse simdi e kayit yapmama ragmen ben ayin 3 unde gidip normal kayot yapabilirmiyim acaba anlatamadim pek ama yardim etseniz bi ulasamiyorum ogrenci islerine

• Bugun e kayit yaptim ama e kayit yapinca kayit islemleri agustosun 20 sine kadar uzuyomus yildiz teknigin sitesinde oyle yaziyor. Simdi ben e kayit yapmis olmama ragmen simdi on kayot yapip ayin 3 unde gidip kayit yaptirabilirmiyim acaba nasil oluryo

• hocam zorunlu ön kayıt varsa onu da internet üzerinden yapıyoruz, benim ki öyleydi. e-kayıt da yaptıktan sonra üniye gitmeye gerek yok. ytü'nün yönetmeliğini bilemiycem ama
  • robertososa kullanıcısına yanıt
    yurt ve burs başvuruları başladımı
  • Tamamdir hocam on kayit gerekliymis ytu de bugun hallettim eylul 2 de iys ve kesin kayit belegelerini goturucem

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.