Bildirim
İLK FORMA TASARLAMAM NASIL ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bir şey söyliyim mi? Mevcut çubuklu formanızdan güzel yapmışsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
eyvallah -
çok güzel,mükemmel,harikulade,fevkaledenin de fevkinde -
hocam ilgin varsa bu konuyla ilgili forum siteleri var ordan birşeyler öğren istersen -
quote:
Orijinalden alıntı: windows1907
çok güzel,mükemmel,harikulade,fevkaledenin de fevkinde
-
quote:
Orijinalden alıntı: CcCriSsS
Bir şey söyliyim mi? Mevcut çubuklu formanızdan güzel yapmışsın.
+9999 bu sene kesin cubuklu alicam diye soylenip duruyodum taa ki o formalari gorene kadar neler hayal etmistim forumlarda tasarimlari gorunce dedim kesin cok guzel bisey cikicak ama adamlar uc boyut ayagina millete kakaladilar dandirik formalari bide o formalari sovunanlar vardi o armaya saygin olsun diye 110 lira o forma armaya mi o kadar para vericem almiycaksin ki bidahakine daha iyisini yapsinlar alirsan bak bu kadar sattik diye birde ovunuyolar
Galatasarayformalari blogunun forumunda birkac fenerli arkadas var ve Galatasaraylilar cok iyi anlasiyorlar o sitede biraz takilirsan sana hem yardimci olacaklarina inaniyorum hemde bir iki goz gezdiren cok sey kaparsin zaten.Yalniz orada disaridan bir takipci oldugum icin sana yardim edemicem,devaminda daha iyi seyler cikar umarim.
quote:
Orijinalden alıntı: RaiRaiverd
Galatasarayformalari blogunun forumunda birkac fenerli arkadas var ve Galatasaraylilar cok iyi anlasiyorlar o sitede biraz takilirsan sana hem yardimci olacaklarina inaniyorum hemde bir iki goz gezdiren cok sey kaparsin zaten.Yalniz orada disaridan bir takipci oldugum icin sana yardim edemicem,devaminda daha iyi seyler cikar umarim.
Teşekkürler -
Hobi olarak gene yap -
Gerçek çubuklu -
Sanırım gelecek szon nike.
-
Yüksek ihtimal Adidas ile devam edeceksiniz. Veya Under Armour TR piyasasına girmeye çalışıyor. Fenerbahçe ile sponsorluk imzalayarak başlamayı düşünüyorlarmış. -
Buda benden gelsin
-
Bizim forma da aynen böyle yamuk yumuk bir şey kalıp olarak.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X