Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 İLK GELEN ALIR( ESO) ELDER SCROLLS ONLINE 30 TL Satın Al 25 Mart 2019 18:21 1 1 İLK GELEN ALIR( ESO) ELDER SCROLLS ONLINE 30 TL Merhaba Arkadaşlar elimde bulunan 3 adet hesabı satıyorum. Hesapların tüm bilgileri elimde mevcuttur ve hepsi güvenilir yerlerden alınmadır. Daha öncede satışlarım oldu ve referanslarım vardır. Elder Scrolls Online : Senelerdir duran hesabımı kullanmadığım için satıyorum. İçinde harcanmamış crown lar vardır ve tüm bilgileriyle garantili verilecektir.Black ops 4 hesap : Maalesef oyunda pek yetenekli olmadığımdan zevk alamadım ve uygun fiyata aldığım hesabı uygun fiyata bırakıyorum . STANDART VERSİYONDUR VE TÜM OPERATÖRLER AÇIKTIR ONLARI AÇMAKLA UĞRAŞMAZSINIZ.Fiyat : 65 TL SATILDIGTA V : Herhangi bir banı yoktur ve aldıktan sonra tüm bilgileri değiştirebilirsiniz. Fiyat : 30 TL SATILMIŞTIR.Fiyat : 30 TLBattlefield 1+ Premium : Hesabım 2 senelik ve verdiğim paralara premium passe vs bakarak çok uygun bir fiyata bıraktığımı düşünüyorum. Fiyat : 30 TL SATILDIBattlefront II : Çok temiz bir hesap ayrıca içinde A Way Out ve DragonAge Insquition da bulunmaktadır. Fiyat : 20 TL SATILDI Cep tel . 0 534 525 42 96 Takas yoktur. Lütfen aramak yerine mesaj atınız. Hesaplar alıcısına hayırlı olsun.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 30 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara, Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün RED DEAD REDEMPTION RDR2 90 TL İLK GELEN ALIR BF1 + BF4 STANDART HESAP BONUSLU 35 TL GÜVENİLİR SATICI İLK GELEN ALIR( ESO) ELDER SCROLLS ONLINE 30 TL satıldı
emindgny kullanıcısına yanıt Teşekkür ederim. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün RED DEAD REDEMPTION RDR2 90 TL İLK GELEN ALIR BF1 + BF4 STANDART HESAP BONUSLU 35 TL GÜVENİLİR SATICI İLK GELEN ALIR( ESO) ELDER SCROLLS ONLINE 30 TL satıldı