Şimdi Ara

İlk gün direksiyon sınavı :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bugün bende kayıt oldum hiç bilmiyodum kullanmayı az önce arkadaşım sağolsun çalıştırdı biraz.İlk başta sürekli stop ettirdim çünkü debriyaj kavrama noktasına gelince ayağımı pat diye çekiyodum haliyle stop ediyorduKursla bugün görüştüğümde duruma göre 40 ar dakikadan en az 7 ders vercekler.Sağolsunlar kursda çok ilgilendiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zBrave

Kavramayı hissedemiyorsan bile aşağı yukarı biliyosundur o noktayı.Oralara gelmeden önce gaza hafif yüklen debriyajdan yavaş yavaş çek bunu arabaın kalkışına kadar terazi gibi yapıcaksın baktın kavramadasın araba gitmeye başladı o zamn debriyajda kal gaz ver tamamdır

zBrave araba sürmede zorlanacagınız kavrama sistemini size cok güzel özetlemis....

simdi arabaya bindiniz hersey hazır, ama siz direksiyon sınavında olsanız bile yeni bineceginiz arabaya ilk basta kavrama sertligine, fren sertligine, gaz ayarlarını, vites sertligini calıstırmadan ne kadar sert oldugunu görun,

unutmayın 24 sene avrupada arac sürmüs bir kisi daha önceki direksiyon sınavında uyarılara ragmen direksiyon derslerine girmiyor sınav günü arabaya biniyor calıstırıp kalkıs yapamıyor....

Yani demek istedigim ne kadar iyi söför olursanız olun ne kadar el pratiginiz ayak pratiginiz iyi olursa olsun yeni bir arabaya bindiginizde o arabanın acemisiziniz.

direksiyon sınavlarından önce mutlaka sınava gireceginiz arabayla dur kalk calısması yapın gerisi kolay.

• direksiyon sınavına gireceğimiz araç daha önceden belli oluyormu arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakoral

direksiyon sınavına gireceğimiz araç daha önceden belli oluyormu arkadaşlar ?

ben hoca ders aldığın araçla sınava gireceksin dedi.her aracın debriyaj ayarı aynı tutmuyor dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekleGeliyorum

Direksiyon dersi demek istemiş sanırsam

Bende kursa yeni yazılıcam ama önceden 1-2 defa denemelerimde 1 saat içinde belkide 30 defa stop ettirdim sürekli dur kalk yaptığımdan o kadar fazla tabi (clioydu çok yukardan kavradığından baya zorlandım)

Ama şahinde hiç stop ettirmedim

Bakalım kursta inşallah iyi bi şekilde öğrenirim.

APAÇİLİK KANINDA VAR DEMEK Kİ
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.