Şimdi Ara

İlk Gün uzun Saçla gitsem ..? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abimize tabure çekin
  • Ben her sene öyle gidiyorum 3 4 gün sonra kestiriyorum hocalar ilk gün zaten birşey demez ama lise 1 sin kontrol olabiliyor tam hatırlamıyorum.
  • rape youuuuu beybiii
  • quote:

Orijinalden alıntı: stairway

evet git herkes görsün seni uzun saçlı okula geliyor serseri anarşist ruhlu cok cool der kızlar çıkma telifi yaparlar.

• Lisede kızlar veriyomuş...
  • Vay Arkadaş Lise Yıllarım aklıma geldi...14 sene olmuş bitireli..hey gidi günler hey...

• DEJECTED
  • walla yaparlrmı bilmyorum ama ben lise 1 e başladıgmda kısa saçla gıttım sıradayken uzun saclıları kvdular okldan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

walla yaparlrmı bilmyorum ama ben lise 1 e başladıgmda kısa saçla gıttım sıradayken uzun saclıları kvdular okldan

Hayatın Başarı Hikayeleriyle Dolu Kanka
  • quote:

Orijinalden alıntı: RapeMe

Arkadaşlar bu sene liseye geçiyorum İlk Gün okula uzun saçla gitsem bişi olrmu yapan warmı

bişey olmaz hatta üst sınıftaki bütün kızları kendine hayran bırakabilirisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: damperx

quote:

Arkadaşlar bu sene liseye geçiyorum İlk Gün okula uzun saçla gitsem bişi olrmu yapan warmı

oğlanlarda döver. valla ben dün kestirdim, ilk gün uzun saçla gelen çömez görürsem dövücem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tom Violence

quote:

Orijinalden alıntı: damperx

quote:

oğlanlarda döver. valla ben dün kestirdim, ilk gün uzun saçla gelen çömez görürsem dövücem.

Dovmeden once DH li mi Diye sor Aynı okulda olmayak

• ben ozelde deyıldı devlet lısesıydı ama kulaklar bıle kapalı gezıodum :D tabı suan lıse bıttı ıstedıgımız bolum tutmadı unı hazırlık devam

bu arada tumyıl boyle gezdım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dream3rn -- 18 Eylül 2010; 17:01:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dream3rn

ben ozelde deyıldı devlet lısesıydı ama kulaklar bıle kapalı gezıodum :D tabı suan lıse bıttı ıstedıgımız bolum tutmadı unı hazırlık devam

çokta iyi oldu güzel oldu şimdi taamı
  • quote:

Orijinalden alıntı: fragNstein

Saçla değil de bu nickle sana çok şey yaparlar

• quote:

quote:

ben ozelde deyıldı devlet lısesıydı ama kulaklar bıle kapalı gezıodum :D tabı suan lıse bıttı ıstedıgımız bolum tutmadı unı hazırlık devam

Mudurun odasınada gıdıyordum hocalarla aranı ıyı tutarsan kımse bırsey demez tabı tutamazsan sacı 2cm olanları uzun dıye kestırtıolardı

• quote:

quote:

quote:

Mudurun odasınada gıdıyordum hocalarla aranı ıyı tutarsan kımse bırsey demez tabı tutamazsan sacı 2cm olanları uzun dıye kestırtıolardı

nese şimdi kestirirm
    Sonra hç kestrmem yalakalık falan götürürm işi

• of bıktık şu liselilerden.aşağılamıyorum ama yeter artık açtığınız saçma konular adamı çileden çıkarıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Liseli Dejected

FAİL Detected
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.