Şimdi Ara

ilk günden pişman oldum (üniversite) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
2.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Orhangazi yurdunda 3 yıl yeni yurtta 3 ay Ali Osman Sönmez yurdunda 6 ay kaldım. Bir sorun olursa cevaplayablirim.
  • blade dixon B kullanıcısına yanıt
    Dostum butun uludag univ. Goruklede takilirken benim daha orda 1 tane bile market ismi bilmemem cok koyuyo bana. Zaten hergun 1 saat git-gel. Soru olarakta yurtta yemeklerin ucretsiz olmasi gerekmiyo mu daha sabah kahvaltiya 3 lira verdim
    sen oehangazide mi okudun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ComandanteBilic kullanıcısına yanıt
    Benimkide haftaya açılıyor. O kadar çok konu gördüm ki korkuyorum ya benim üniversite de böyle kötüyse.
  • Park evlerden selam

• quote:

Orijinalden alıntı: küçükhakan

%90 devam zorunluluğu olunca mecbur gidiyon ilk gün bile yoklama aldılar la :SS

uygulamalıda %80 digerlerinde %70 bizim ünide ne yaptın sen be
  • nnight N kullanıcısına yanıt
    Yeni yurt gecen sene açıldı. Ondan önce Orhangazi yurdu tekti. Ben uludağda çeko okuyorum. Senin yaptığın gibi her gün iki saat yol çektim. O zamanlar otobüs yolculuğunda alışık değildim. Sınava giderken bile yarı yolda otobüsten indiğim oldu. O zamanlar 51 vardı direk kampüse giderdi şuan yok. Yeni yurda geçmek için yurt müdürlüğüne dilekçe vermelisin bu çok zaman alabilir. Çünkü yeni yurttan kimse çıkmıyor. Ama orhangazinin de iyi ozelikleri var. Mesela cebinde para varsa aç yatmazsın. 24 saat çalışan lokantalar var. Çevrede süpermarket büfe çok. gezmek için güzel yerler var. Bunun dışında sormak istediğin bişey varsa cevaplarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nnight

Dostum butun uludag univ. Goruklede takilirken benim daha orda 1 tane bile market ismi bilmemem cok koyuyo bana. Zaten hergun 1 saat git-gel. Soru olarakta yurtta yemeklerin ucretsiz olmasi gerekmiyo mu daha sabah kahvaltiya 3 lira verdim
    sen oehangazide mi okudun?

Ada Kahvesi, Çekirdek Kahve, Benzin, Tesadüf, Deli Kantin, Buda. Şu an aklıma gelenler. Git gez hacı 15 dakika otobüs ile
  • Hehehe beyler ne sandınız yüksek lise gibi biryer Türkiyede üniversite :D Herkes hayallerle başlıyor ama bi halt olmayacak maalesef.Kızlar şöyleymiş böyleymiş diyede gaza gelmeyin benden söylemesi liseden bir tık yukarısı olsun beklentiniz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turks123

marmara üni. Bahçelievler kampüsündeydim liseden beter biyer üstüne mat hocasıdirek derse başladı pişman oldum geldiğime keşke anadolu üniversitesini yazsaydım

sinavsiz ikinci üniversiteye başvur. aciktan okursun. hem istanbul üniversitesinin, hem anadolu üniversitesinin, hem de atatürk üniversitesinin ayrı programları var. google a sinavsiz ikinci üniversite yaz, birsürü bilgi çıkar zaten. birsürü bölüm var. iki yıllık da var, dört yıllık da. şimdiki okulunu da dondur. madem öyle, hiç zulüm çekme.

al bak sana fistik gibi çözüm buldum kardeş. İnşallah gonlunce olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayatımın hatasını yaptım dostum kısa ve net,
  • Bizimkinde de herkes genel anlamda bilgisiz, neyse ki uzun sürmüyor.
  • Aglamayin la fazla herşey olur gider. Ben çok daha kotu bir yerde okumuştum seninki yine idare eder. Zamanla geçiyor herşey akisina birakin kendinizi uzup duzeninizi bozmayin.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.