Şimdi Ara

İlk iPhone alışım ve yurt dışı girişli olacak, yardım lütfen ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: s60_doctor

quote:

Orijinalden alıntı: toysoLdier(V)

quote:

Orijinalden alıntı: s60_doctor

Hocam Londra için apple store'dan almanız en doğrusu olacaktır. Gümrükten geçirirken herhangi bir işlem yapmanıza gerek yok. Dikkat etmeniz gereken simfree cihaz almanızdır. Ordaki yetkiliye simfree almak istediğinizi söylerseniz yardımcı olur. Buyrun aşağıdaki link İngiltere apple store linkidir. Size bir tavsiye daha apple store'dan alırken Tax Free faturası düzenletin oradaki yetkiliye. O ülkenin vatandaşı olmadığınız için %20 ye varan vergileri ödemek zorunda değilsiniz. Ordan alacağınız tax free faturası ile hava alanlarında geri ödeme noktalarından vergi iadenizi alabilirsiniz.

http://store.apple.com/uk/browse/home/
    Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim hocam. Peki örneğin benim bulduğum kayıtsız cihazda iphone 4s 16 gb için telefoncu bana 700 tl fiyat söyledi sizin verdiğiniz linkten hesaplama yaptığımız zaman (499 pound üzerinden) 1400 tl gibi bir rakam ortaya çıkıyor. Bu durum londrada ürünün pahalı olmasıyla mı alakalı yani bu durumda ben telefoncudaki o telefona nasıl güvenebilirim ? Sim kilitli olmasa bile başka bir sıkıntıdan dolayı fiyat düşük olabilir mi?

Evet hocam donanimsal bir ariza da olabilir. Unlock olmasi daha buyuk bir eksi tabiki. 499 pound harbiden pahali bir meblaymis. Ama vergi iadesiyle 1120
    Ye filan gelir saniyorum. İngiltere en uygun iphone satan ulkeler arasinda, su an iphone 5 yurtdisi satisi bile 1200 civarinda bence 4s 900 lerdedir. Arastirma yapmak lazim.

O telefonu da alıp buraya getirip kullanmak ne meşakkatli iş ya bazen yemişim iPhone'u al s3 mini keyfine bak diyorum kendime ama işte bi tarafta apple kalitesi cezbediyor. O zaman telefonu yurt dışından alıp kullanmak hiç de öyle anlatıldığı gibi fiyatı yarı yarıya düşüren bi olay değil ? 499 GBP İphone 4S 16 GB yazıyor sitede üstüne de 135 tl pasaport işlemleri koyunca yine nerden baksan 1.400 tl yi buluyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toysoLdier(V) -- 10 Mayıs 2013; 1:48:40 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.