Bildirim
İLK IQ TESTİM HİÇ ANLAMIYORUM #YORUM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Orda yazılanları anlamiyorsan test yanlis
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gerçek IQ testi bu değil
Dört yapraklı yoncanın şans getirdiğine bile inanırım ama bunlara inanmam.çok saçma değil mi bu IQ testleri ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
benimde 86 çıktı -
Benim 162 cikti dahi yaziyodu ama yalan bence
Insan bi yan sekme acar youtube, webteekno, dh forum,twitter vs. Açar ben anliyorum bu puanin sebebini.
Zeka seviyesi koşullara da bağlı olarak ancak bir profesyonel psikolog tarafından "Wisc-r" veya "Stanford-Binet" gibi testler uygulanarak 5 puan standart sapmalı olarak ölçülebilir.İnternetteki IQ testlerinin hiçbiri güvenilir sonuç vermez.İnanmayınız. -
İnanma değilde merak diyelim ya -
Wisc-r da 140 internette ne cikar bilinmez
Bazıları var bu testlerde yüksek çıkınca zekiyim diye gezinen. Kezban bir kız arkadaşım vardı 157 çıkmış, einstein'dan 3 puan düşük iqm var diye geziyodu.
Bende inanmıyorum bu tür şeylere niye derseniz zeka çeşit çeşittir. Görsel, sayısal,sosyal zeka vs vs.
Bazı insanlar sayı ve rakamları kelimelerden daha iyi yorumlar, bazılarıda kelimeleri. Zaten öyle olmasa farklı meslek alanları olmazdı. -
145 çıktı dahi yazıyor ama derslerde daha göremedik faydasını
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X