Bildirim
İlk İzlenim: Astroneer
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
astronot -
Mağara soğuk muydu ?
Oyun çıkalı aylar oluyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunu yazmaya gelmiştim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya Gökhan hocam yemin ediyorum şu copper'a çapır diyişin beni benden alıyor her geçtiği yerde. Takılmıyım takılmıyım diyorum ama nedense obsesif kompulsif bozukluğum var gibi gıcık oluyorum. Senin söylediğin kelimeyi ingilizceye dökersek Chopper olur ( helikopter anlamındakı) . "Kopır yada ingiliz ağızıyla Kopa" Copper 'ın okunuşu. Güzel video emeğine sağlık.
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > -
quote:
Orjinalden alıntı: dfk24
Mağara soğuk muydu ?
Oyun çıkalı aylar oluyor.
Oyun erken erişimde olan bir oyun. Teknik olarak, Astroneer bir oyun olarak asıl haliyle çıkmış bile sayılmaz. -
Fiyattan haberdar et
quote:
Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ
quote:
Orijinalden alıntı: Turin Turambar.
Fiyattan haberdar et
32 Tl idi yanlış görmediysem.
üzdü 3-5 lira olaydı keşke :((
Teşkürler -
Son guncellemeyle fps sorunu bariz bi şekilde düzelmiş ama hala eksikleri var
Çözülür elbet daha beta bile değil ama ben 20 saat oynadım artık yapacak bi şey kalmıyor. Biraz daha içerik artması lazım
No Mans Sky çöpünden iyi duruyor oyun.Gerçi onuda epey güncelleyip,yeni yeni içerikler gelmiş ama artık iş işten geçti...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X