Şimdi Ara

İlk jetonlu video oyunu Computer Space 40 yaşında (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
8.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: alperafsin

Küçükken koltuk düğmelerinin metal kafesini düzleştirip atariciden aldığımız bir jetona göre o düğmeye şekil verir ve jeton yerine atıp oyun oynardık. Sanırım bu ilk FW gibi bişey oluyor Hey gidi sihirli günler hey

güncelleme getirip FW olayını çözmüşler miydi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar_5959

quote:

Küçükken koltuk düğmelerinin metal kafesini düzleştirip atariciden aldığımız bir jetona göre o düğmeye şekil verir ve jeton yerine atıp oyun oynardık. Sanırım bu ilk FW gibi bişey oluyor Hey gidi sihirli günler hey

heheheee eli sopalı bir adam koydular güncelleme olarak, yazılımsal değil donanımsal güncelleme geldi yani
    Şaka bir yana 1-2 kez yapıp biz tırstık zaten, sonuçta adam makinayi açacak ve görecekti ne olduğunu. Kullandığımız oyun kurbağayı yolun karşısına geçirme oyunuydu, tahtaların falan üzerinden atlatıyorduk.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serdar_5959

quote:

heheheee eli sopalı bir adam koydular güncelleme olarak, yazılımsal değil donanımsal güncelleme geldi yani
    Şaka bir yana 1-2 kez yapıp biz tırstık zaten, sonuçta adam makinayi açacak ve görecekti ne olduğunu. Kullandığımız oyun kurbağayı yolun karşısına geçirme oyunuydu, tahtaların falan üzerinden atlatıyorduk.

Frog'u diyosun sen

• Bu oyunu hatırladınız mı

• quote:

Orijinalden alıntı: ERTAN84

Bu oyunu hatırladınız mı

/>

/>

Olmazmı be hatta oyunu bitirince jeton atmadan başa dönerdi jetonsuz 2-3 kere bitirdigimiz için zamanında orda duran adam bize bu oyunu oynatmazdı :D

• Evet oyunu bitirdiğimiz zaman bir daha beleşe oynardıkgenelde tüfek kullanan elemanları alırdık birinin adı bob du kırmızılının adı neydi unuttum ama
  • Arkadaşlar size başımdan geçen enteresan bir olayı anlatayım

sene 1997-98 filan olmalı İstanbul Taksim İstiklâl caddesinde bir atari salonuna gitmiştim, orada bir oyun dikkatimi çekmişti, bu oyun çok güzel grafikleri olan bir oyundu ve oyunda haggar vardı ve de oyunun tanıtım videosunu bittikten sonra oyunun ismini bir okudum : Final Fight 3 yazıyordu içimden vaybe biz daha Final Fight 2 `yi görmeden 3 çoktan çıkmış dedim

bu oyunu bir daha da görmedim

ve Mame`de Final Fight 2-3 var ama bunlar bildiğin Snes oyunları yurt dışından birkaç kişi ile bu oyun hakkında konuştum kimsenin haberi yok

tuhaf.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: AL[e]N

@sugar_klavyeci

birde "aptal maç" vardı ozaman öyle diyorduk ama adını hatırlamıyorum :)
    King Of Fighters ve Street Fighter oynamak harikaydı jeton atıp adamın yanına girmek isterdik yeniyorum diye kavga çıkardı :)
    Harika günlerdi ozaman ilk okulda orta okulda az kaçmadım atari için . vay be güzel günlermiş

Bilgisayara sırf bunları oynamak için aşagıdakilerden alacagım artık

İlk jetonlu video oyunu Computer Space 40 yaşında

Valla hatırlayamadım. Forever Sub-Zero Herkes eğilsin önünde.

Adam bildiğin prof olmuş full perfect

Benim yarım saatte bitirdiğim oyunu adam 15 dakikada bitirmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: .:SyLaR:.

quote:

Bu oyunu hatırladınız mı

/>

/>

Olmazmı be hatta oyunu bitirince jeton atmadan başa dönerdi jetonsuz 2-3 kere bitirdigimiz için zamanında orda duran adam bize bu oyunu oynatmazdı :D

bu oyun bi türlü sonuna kadar. gelememiştim. en son adama sölemiştim gece kapatırken. abi dedim. bu oyunu jetonsuz oynamanın bi yolu varmı diye şu oyunu bi dedim sonuna kadar oynıyım.

adam arkdan bi kaç ayarlama yaptı sonra bitirmiştim. hala arada sırada bi kaç alışveriş merkezinde. görüyorum...

ŞİMDİNİN RDR Sİ GİBİYDİ BE.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clubberkay -- 18 Aralık 2011; 2:39:23 >

• Zamanında Dreamcast sahibi olmayanlara Sega'nın arcade modülü olan NAOMI sisteminin oyunlarını tavsiye ederim. PC'niz güçlüyse oyunlardan daha çok zevk alırsınız. On numara arcade oyunları vardır NAOMI sisteminin. Mutlaka deneyin. ^_^
  • quote:

Bu oyunu hatırladınız mı

/>

/>

red dead redemption bu oyundan esinlenerek yapılmış bence

• quote:

Orijinalden alıntı: vakifsiz

quote:

Bu oyunu hatırladınız mı

/>

/>

red dead redemption bu oyundan esinlenerek yapılmış bence

Oyunu ilk gördüğümde ben de aynısını düşündüm.

• Bu efsane oyunları hatırlayan var mı bakalım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi söylediklerisallanmayan -- 23 Aralık 2011; 18:49:55 >

• MAME ekranını 1080p olarak LCD'ye veriyorum. Birkaç ince ayar (filtre vb.) ve son ses ile deli oluyor oyunlar.

Artık evin camına yazıcam. Arcade salonumuz açılmıştır. Jeton 10 kağıt.

Orjinali ile aynı olmaz

her iki makinayı yanyana getirdiğinizde, orjinal arcade ile sizin oynadığınız Mame ile arasında Olympus Mons Yanardağından bile daha fazla fark olduğunu anlarsınız

(bu hataya defalarca düşmüş biri olarak yazıyorum :)
  • hey lotusu unutamıyorum
  • LCD ekran ile Arcade monitör arasındaki fark! videoyu sonuna kadar izleyin

• Allah uzun ömürler versin ne diyelim
  • ne oynardım yav :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.