Şimdi Ara

İlk kez İphone alacağım YARDIM ! Bütçe 3100 (Alındı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 64gb SE al derim. en ucuz hepsiburada da satılıyor sanırım. plus falan bulaşma sakın taşıyamıyosun bile telefonu.

6sten farkı 3dtouch(kullanmıyorsun bile), ön kamera(ön kamera dediğin şey sadece telefon ekranında bakılan şey çözünürlük çok fark etmez yani, bilgisayara atıp aha da fark diyenlere aldırış etme).başka da fark bilmiyorum, touchid biraz daha hızlıymış 6ste sanırım. ama sarj konusunda şu an plus modeller hariç sarjı en iyi dayanan telefon kesinlikle SE modeli. ben 7 kullanıyorum ona rağmen SE öneriyorum yani.

Ayrıca sahibindendeki sıfır kapalı kutu cihazlara da bak derim. ben 4.300 tl lik 128-iphone 7 yi 2.750 ye aldım 1 ay önce
  • cevap veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. yarın apple store mağazasına gidip iyice inceleyeyim 2 ürünü de. 6s kafama yattı.
    aldığımda yine yazarım buraya. bi hayırlı olsun dersiniz artık :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi police9696 -- 1 Şubat 2017; 22:6:25 >
  • **değerli vaktini ayırıp cevap veren tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.
    **hepsiburada,gittigidiyor gibi sitelere işin aslı güvenemedim.sıkıntılı bişey yollarlar diye.
    apple store (zorlu) dan iphone 6s 32gb uzay grisi ile aranıza katılmış bulunmaktayım.nakit verdim.3072 lira tuttu.kurulumu yapıldı.
    **SE almamamın sebebi ise mağazada bulunan bir müşterinin SE modelinden şikayetçi olmasıydı.şikayeti ise SE nin loş ışıkta ön kamerasının iyi olmaması. kendisiyle bu konuyu konuştum,ön kamera haricinde bir sorun olmadığını söyledi.benim için de ön kamera bir telefonda iyi olmalıydı.tercihimi SE nin ön kamerasından iyi olan 6s ile yaptım.
    **çok para verdiğimi söyleyenler olacaktır.haklısınız.ama telefonda bir sorun bir sıkıntı oldu mu 14 gün içinde iade veya değişim hakkına sahibim.
    **telefonun seri numarasından batarya sorunu var mı diye apple sitesinden baktım. bir sorun yok. sizin mutlaka şuna bak dediğiniz bişey varsa belirtirseniz sevinirim.

• Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın en iyisini yapmışsınız. SE alsaydınız aklınız 6s'te kalsaydı telefondan 1 ayda soğurdunuz. Şimdi kafanız rahat en azından.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paranıza yazık etmişsiniz hocam geçmiş olsun o fiyata s7 veya edge alır iphone dan kat kat daha keyifli vakit geçirirdiniz.
  • Omer1852 kullanıcısına yanıt
    O zaman siz öyle yapın hocam

• adam iphone almak istiyorum demiş android telefon alacağım deseydi eyvallah derdik.
  • Cevap verme yönümden ötürü dediğinizde haklısınız diyebilirim. Uyarı için teşekkürler. Onun haricinde diğer üyenin size verdiği cevap gibi ben de aynı şeyi düşünüyorum. Konu sahibi iOS cihaz tavsiyesi istemiş android değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Omer1852

Paranıza yazık etmişsiniz hocam geçmiş olsun o fiyata s7 veya edge alır iphone dan kat kat daha keyifli vakit geçirirdiniz.

iphone alacağımı konu başlığında belirtmiştim zaten. android tavsiyesi isteseydim kesinlikle samsung marka önermeyin derdim.
  • police9696 P kullanıcısına yanıt
    Tabi ki senin kararın hocam. Ama samsungları hala 2010 da ki gibi mi sanıyosunuz s6 s7 ve edgeler iphone telefonlardan kat kat kaliteli ve yenilikçi istediğiniz kadar araştırın forumlarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omer1852

Tabi ki senin kararın hocam. Ama samsungları hala 2010 da ki gibi mi sanıyosunuz s6 s7 ve edgeler iphone telefonlardan kat kat kaliteli ve yenilikçi istediğiniz kadar araştırın forumlarda

samsung propagandanı android bölümünde yap
  • SE al

• police9696 P kullanıcısına yanıt
    Evet hocam samsung aylık 3 bin dolar veriyor bana.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.