Şimdi Ara

İlk Kez Ranked Giriyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ve az çok noobum hadi hayırlısı çok söverler mi ?

• /mute "Player Name"

işe yarar sana söverlerse
  • söverler güzel kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyubov

söverler güzel kardeşim

ilk ben adc dedim ama sağolsun biri gitti ashe aldı ve lockladı ben de soraka aldım
  •  İlk Kez Ranked Giriyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  •  İlk Kez Ranked Giriyorum
  • road to bronze V
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.maçta lag ve oyun donuyor
    2 yıl önce açıldı
    Hayatım da ilk defa araba aldım.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • deneyimin yoksa oyunda daha girme sonra çok pişman olursun.
  • sezon 4 gelince herkes gold oluyor nasıl olsa kenke kaybet tüm maçları
  • ilk maçı aldık ama maç bitti hala sövüşüyorlar adamlara küfür işe yaramaz hadi şu maçı alalım demekten ciğerim soldu
  • Weightless kullanıcısına yanıt
    Şampiyon havuzu geldiği zaman sakın ' Laaan hesabım buga girdi ' tepkisi verme direk hakaretlere başlarlar .
  • Oooo ne diyorsun sen ne anan kalır ne bacın tüm sülaleni elden geçirirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uachony indispensable

Şampiyon havuzu geldiği zaman sakın ' Laaan hesabım buga girdi ' tepkisi verme direk hakaretlere başlarlar .

Hocam bu nedir, ben ilk başladığımda bi maçta çoğu karakteri seçemediğim için çıkmak zorunda kalmıştım bug diye düşünmüştüm, bilerek yapılan birşey mi yoksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weightless

ilk maçı aldık ama maç bitti hala sövüşüyorlar adamlara küfür işe yaramaz hadi şu maçı alalım demekten ciğerim soldu

4 win streak yapacaksın sonra bu gazla girmeye devam edeceksin 6 lose streak yaparak Şanlı Marangozlar üyesi olacaksın

Based on true story

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: daykoo

quote:

Orijinalden alıntı: Weightless

ilk maçı aldık ama maç bitti hala sövüşüyorlar adamlara küfür işe yaramaz hadi şu maçı alalım demekten ciğerim soldu

4 win streak yapacaksın sonra bu gazla girmeye devam edeceksin 6 lose streak yaparak Şanlı Marangozlar üyesi olacaksın

Based on true story

zaten noobum bronze dan iyi ligde işim yok

• bende erken girdim sayılır(300 normal win) fakat 7-3 yada 8-2 yaptım s2 başladım bronz a düşersen yandın daha çıkamazsın o yüzden dikkatli oyna
  • quote:

Orijinalden alıntı: aqiratli96

bende erken girdim sayılır(300 normal win) fakat 7-3 yada 8-2 yaptım s2 başladım bronz a düşersen yandın daha çıkamazsın o yüzden dikkatli oyna

bronza düşen nasıl çıkar yani neden cıkamaz takımdan dolayı mı yenilir nedir bu ranked durumları
  • bu forumda iki buçuk yıldır falan görüyorum seni ve daha önce hiç ranked girmedin mi :O
  • quote:

Orijinalden alıntı: kinataki

bu forumda iki buçuk yıldır falan görüyorum seni ve daha önce hiç ranked girmedin mi :O

2.5 yıldır forumda olmam 2.5 yıldır LoL oynamamı mı gerektirir
  • quote:

Orijinalden alıntı: aqiratli96

bende erken girdim sayılır(300 normal win) fakat 7-3 yada 8-2 yaptım s2 başladım bronz a düşersen yandın daha çıkamazsın o yüzden dikkatli oyna

erken girmişsin qnq 300 win az yani .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.