Şimdi Ara

İlk kullandığınız motorsiklet (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 93 model kinetic pride.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk motorumu şile istanbul yolunda günü birlikcilerin her dakikayı değerlendirmek için dip gaz gittiği yolda , allaha emanet bi scuterle yaptım . nasıl kullandım bende hatırlamıyorum . motordan iner etraftakiler hayret dolu bakışlarını fark ettim. şimdi cbf le mutluyuz :)
  • Pasific 125

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MZ, jawa, honda cg..... bu şekilde gidiyo
  • İlk kullandığım Vespa LX150'ydi. Beşiktaş'ta iskelenin orda 15 dakika kadar sürüp, zehri almıştım. Bir sonraki de Duke 200 oldu.
  • Yılı hatırlamıyorum ama arkadaşın eski kasa CBF 150 idi..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty

İlk kullandığım Vespa LX150'ydi. Beşiktaş'ta iskelenin orda 15 dakika kadar sürüp, zehri almıştım. Bir sonraki de Duke 200 oldu.

Duke hala devam mı ?

Benim ilk kullandığım 49 cc Mobylette idi,ergenlik döneminin yazları onun üstünde geçti,kask falan hak getire tabi,ne cahilmişiz..
  • çapultra Ç kullanıcısına yanıt
    Çok memnun olmamakla birlikte devam. Artık önümüzdeki mart-nisan gibi yeni arayışlara girmeyi planlıyorum.
  • quote:

Çok memnun olmamakla birlikte devam. Artık önümüzdeki mart-nisan gibi yeni arayışlara girmeyi planlıyorum.

Biraz açablir misiniz ? :)
  • Siz merak ettiklerinizi sorun ben yanıtlayayım. Fiyat/performans açısından daha başka seçenekler değerlendirilebilir. Ayrıca bir de servis gerçeği var ki o kısma girmeyelim bile Sürüşüne lafım yok ama, gayet canavar yaramaz bir çocuk şehir içinde.
  • quote:

Siz merak ettiklerinizi sorun ben yanıtlayayım. Fiyat/performans açısından daha başka seçenekler değerlendirilebilir. Ayrıca bir de servis gerçeği var ki o kısma girmeyelim bile Sürüşüne lafım yok ama, gayet canavar yaramaz bir çocuk şehir içinde.

Servis-parça konusu mu acaba diyecektim ama siz döküldünüz zaten. :)
    Uzun yol yaptınız mı,tek silindirin rahatsız ediciliği ne düzeyde onu da merak ediyordum.Forumlara bakıyorum,her tür forumda olduğu gibi Duke'çüler de sahip oldukları şeye toz kondurmuyor pek.Bu konuda objektif bir yorum bulamadım.
  • ne bileyim ya flinta mıydı ? bionikmiydi hatırlamıyorum :D ilk aldığınız motor diyeydin iyiydi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.