Bildirim
ilk linux kurulumu yaparken yanlışlıkla HDD teki verilerini kaybedenlerin anı defteri :) hadi anlat
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Ben öyle bir şey yaşamadım çok şükür :D
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ben konsoldan dd ile uçurmuştum ama o zaman yeni başlamıştım diskteki büyük bir mp3 arşivim yok oldu bir de ingilizce müzik forumumuz vardı baya üyemiz vardı foruma özel tema kodluyordum o html ve css dosyalarım uçmuştu -
Allahım bu nası bi başlık
Olmadı hiç olmadı... Bi defa masaüstündeki bir klasörü yanlışlıkla sildim. Photorec kurtardı ama bütün harddiski birden kurtarınca, aralarından o klasör ve içindekileri ayıklamak tam 1 yılımı aldı.
Windows tarafında R-Undelete (R-Studio'nun yan ürünü aynı firma yapıyor) ile yapılan bir taramada, tüm harddiski değil sadece silinen dosyaları görüyorsun ve adlarını işaretleyerek şipşak kurtarıyorsun. Keşke photorec de o günlere gelebilseydi. İsterdim yani... -
Windows yanına kur seçeneğini işaretleyip, kurulum bittikten sonra verileri tutan harddiski silip, oraya kurmuştu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X