Şimdi Ara

İlk mesaj atana lvl 57 rogue sonrakine lvl 55 rogue sonrakinede warior (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: oscar1234

quote:

Orjinalden alıntı: knight_sedat

hade pm den yollucam

Kİmin canını yakdın yazık deyilmi..Senin cahrın olduna inanmıyorum..Buradakilerin hepside bir an önce charı almak istemiş

belli olduğu üzere sedat kardeşimiz oyunu bırakmış ve tüm charlarını dağıtıyo

• Konuyu nerden nereye getirdiniz.Hiç okumayıp bana acil lazım çabuk gönder,adam char lar bitti yazdıktan 1 saat sonra bende istiyorum diyenler bi demeden önce okuyun ne yazmışlar...Ayrıca burası kapışma veya arena konusu değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: batuhany

Konuyu nerden nereye getirdiniz.Hiç okumayıp bana acil lazım çabuk gönder,adam char lar bitti yazdıktan 1 saat sonra bende istiyorum diyenler bi demeden önce okuyun ne yazmışlar...Ayrıca burası kapışma veya arena konusu değil.

arenamı kapışmamı seni ilgilerndireceğini hiç sanmıyorum.

arkdaba olduğumuzdan gelen bir yakınlı var ve espirisine ezik demiş amcamın oğlu.bende birkaç karşılık verdim bundan sanane

konu sapmı olabilir sonuçta alan aldı charını.gerisini salla laylay lom yani

• quote:

Orjinalden alıntı: Bor4

Fazla mal göz cıkartmaz ama zaten adam onlarin sifreyi vediginde sadece char olacak ciplak olarak.Gizli sorunu falan verecekmiisn mailini falan ;D

Adamlar item yapacak sonra çarpacan demi seni gidiseni (:

• hade bend eyazımbelki şansa banada char düşer birde beremuta olur sa ii olur..birde sormadan edemiyecem
    char alan varmı peki bu arkadaştann...?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dangerousx

quote:

Orjinalden alıntı: batuhany

Konuyu nerden nereye getirdiniz.Hiç okumayıp bana acil lazım çabuk gönder,adam char lar bitti yazdıktan 1 saat sonra bende istiyorum diyenler bi demeden önce okuyun ne yazmışlar...Ayrıca burası kapışma veya arena konusu değil.

arenamı kapışmamı seni ilgilerndireceğini hiç sanmıyorum.

arkdaba olduğumuzdan gelen bir yakınlı var ve espirisine ezik demiş amcamın oğlu.bende birkaç karşılık verdim bundan sanane

konu sapmı olabilir sonuçta alan aldı charını.gerisini salla laylay lom yani

git lay lay lomunu konu dışında yada msn de yap burda laylaylom yapılmaz bunu bilmicek kadar aklın yokmu

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.