Kİmin canını yakdın yazık deyilmi..Senin cahrın olduna inanmıyorum..Buradakilerin hepside bir an önce charı almak istemiş
belli olduğu üzere sedat kardeşimiz oyunu bırakmış ve tüm charlarını dağıtıyo
Konuyu nerden nereye getirdiniz.Hiç okumayıp bana acil lazım çabuk gönder,adam char lar bitti yazdıktan 1 saat sonra bende istiyorum diyenler bi demeden önce okuyun ne yazmışlar...Ayrıca burası kapışma veya arena konusu değil.
quote:
Orjinalden alıntı: batuhany
Konuyu nerden nereye getirdiniz.Hiç okumayıp bana acil lazım çabuk gönder,adam char lar bitti yazdıktan 1 saat sonra bende istiyorum diyenler bi demeden önce okuyun ne yazmışlar...Ayrıca burası kapışma veya arena konusu değil.
arenamı kapışmamı seni ilgilerndireceğini hiç sanmıyorum.
arkdaba olduğumuzdan gelen bir yakınlı var ve espirisine ezik demiş amcamın oğlu.bende birkaç karşılık verdim bundan sanane
konu sapmı olabilir sonuçta alan aldı charını.gerisini salla laylay lom yani
quote:
Orjinalden alıntı: Bor4
Fazla mal göz cıkartmaz ama zaten adam onlarin sifreyi vediginde sadece char olacak ciplak olarak.Gizli sorunu falan verecekmiisn mailini falan ;D
Adamlar item yapacak sonra çarpacan demi seni gidiseni (:
hade bend eyazımbelki şansa banada char düşer birde beremuta olur sa ii olur..birde sormadan edemiyecem char alan varmı peki bu arkadaştann...?
quote:
Orjinalden alıntı: Dangerousx
quote:
Orjinalden alıntı: batuhany
arenamı kapışmamı seni ilgilerndireceğini hiç sanmıyorum.
arkdaba olduğumuzdan gelen bir yakınlı var ve espirisine ezik demiş amcamın oğlu.bende birkaç karşılık verdim bundan sanane
konu sapmı olabilir sonuçta alan aldı charını.gerisini salla laylay lom yani
git lay lay lomunu konu dışında yada msn de yap burda laylaylom yapılmaz bunu bilmicek kadar aklın yokmu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme