Şimdi Ara

[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.309
Cevap
146
Favori
468.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erkan_apache

Selam bizde Dün Babam'a aldık, daha önce hiç smart tv kullanmadım ama gene olarak kullanışlı, sadece bir sorum olacak Facebook uygulamasını açtığımızda kendine özgü bir arayüz çıkıyor ve hiç bir kontrolle izin vermiyor deneyen oldumu birde facebook açmak için bi siteye kayıt olup oradaki kullanıcı adı ve şifreyle facebook uygulamasına giriş yapıyorsunuz.

facebook app çok kullanışsız bana göre, ben tarayıcıdan facebook a girdim daha iyi gibiydi ama hala mobile olarak açıyor sayfayı.

3d filmi ilk çalıştırdıgında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakoyunn -- 1 Ocak 2014; 10:18:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mimleon

kullanım kılavuunda follow me ne olduğu açık yazıyor,
    bilmemelerinin anlamı yok,
    ayrıca,
    her kullanıcının mutlaka bir okuması lazım bu tip dökümanları,
    aksi halde debelenip dururuz aletin başında.

işte

[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi

DVB, sayısal video yayını demek olup, T eki karasal, C eki kablo, S eki uyduyu gösterir,
    bunlar içinde sayısal tuner gerekli olup her şekilde bu yayınlar kadedilip, tablette gösterilir.

diğer harici yayın demek ise hdmi veya dp (display port) kast ederki, tunerdan geçmediği için ek başka bir işlem yapılamaz,

ek işlem yapılabilmesi için sayısal dizilimin çözülmesi gerekir yani tuner dan geçecek.

Teşekkürler servis sizin yazdığınızın 10da1ni bilse zatem bu duruma gelmezdi diğer taraftanda basit bir kullanıcı için dvb ne demek onu yazmalıydı teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi attila24 -- 1 Ocak 2014; 10:39:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Qklavye

bugün tv kuruldu. 1 tane renkli pixel çıktı. Başka bulamadım. Değiştirmezler 1 tane için zaten köşede ve belli olmuyor. Sol alt ve sağ üstte hafif ışık sızması var. Şu ana kadar rahatsız etmedi. Artmaz inş. Bu sorunsallar tüm markalardaki led lerde var maalesef.
    birde 3d olmadı bir türlü sanki. Sanal 3d de hangi türü seçicez yanyana,üstsüte,spor ve otomatik? Denedim sadece otomatikte hafif bir 3d hissi veriyor o kadar. Netden 3 d film indirdim o da öyle hangi filimde hangi ayarı seçeceğimizi nasıl bilicez?

Bunların dışında genel intibam iyi.Smart beklediğimden güzel. Tabletteki smart center harika bir uygulama.

Maalesef led panelki sanki olmaz sa olmazı ışık sızması...3d ayarında sanırım sanal 3d'ye bakmışsınız.sanal 3d yaparken üstteki 3d kapalı olacak.yanyana -üstüste olan ayar seyretmeye çalıştığınız 3d görüntünün hangi modda yapıldı ise o modu seçmeye yarıyor.Yani yanyana 3d yapılmış bir filmi yanyana mod seçilerek seyredeceksiniz...

• arkadaşlar lütfen kullanım kılavuzunu okuyun,
    3d için açıklama var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sebzelicorba

quote:

Orijinalden alıntı: riquelme76

quote:

Orijinalden alıntı: alemdar22

arkadaşlar televizyon alma
    arefesindeyiz ancak kafamıza
    takılan bi kaç nokta var 1.si led
    mi almalıyız yoksa panasonic neo
    plazmamı birbirlerine artı eksileri
    nelerdir?ikincisi diyelim ki lede
    karar verdik iki seçenek üzerinde
    duruyoruz samsung 6510 3d
    smart led diğeri vestel 9060 ikisini
    kıyaslayabilir misiniz acaba vestel
    300 lira felan daha ucuz bu
    arada.birde panasonic
    neoplazma linki http://
    www.teknosa.com/
    urunler/110012699/panasonic-tx-
    p42stw60-fhd-dvb-s-3d-plazma-
    tvbu tv nin samsung ve
    vesteldeki ledine artı eksileri
    nelerdir?birde boyut olarak
    102_106 ekran düşünüyoruz.

Vestelden uzak dur kardeşim

Siz daha bir hafta önce özel mesajla "şu kadar para ayırdım tv tavsiye eder misiniz" "vestel 9060 fazla geldi 7070 alıyorum şimdi" demiyor muydunuz?

Tv konusunda tavsiye isteyen biri nasıl oluyor da vestel'den uzak dur diyor? 7070'i aldınız mı? Aldınız da sorun mu çıktı. muhtemelen almadınız, kullanmadığınız bir şey için, başkalarından tavsiye beklediğiniz bir konu için neden başka insanları yanlış yönlendiriyorsunuz?

Ben artık "vestel'den uzak dur" lafını söyleyene apaçi diyeceğim kusura bakmayın.

tamamen katılıyorum sebzelicorba. adam televizyonu vitrınde dahi görmemiş sonra cıkmış yorum yapıyor insanları yanıltıyor. böyle insanlar çok dikkat edin arkadaslar daha fazla para verip kötü bir televizyon almanıza neden olabilirler. ben 3350/10 vestel 55 pf9090 aldım cok memnunum. herkese tavsiye ederim. daha fazla kullanabileceğiniz özellik daha ucuz dikkate alın lütfen..

• ayarlarda yazılım yükseltme 2.2.4t / uygulama sürümü 2.2.4 yazıyor .Yazılım ara dediğimde güncel sürüm yok diyor.Güncelmi şimdi bu?
    Birde yardım menüsünde pvr kayıt için usb bellek biçimlendirmeden bahsediyor ama ben böyle bir seçenek bulamadım.Kendi uydu alıcısı devrede iken usb takılı halde kayıt tuşuna bastığımda da bişi olmuyor.
    Servis menüsününü buldumda follow tv özelliği etkin edilemiyor galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qklavye -- 1 Ocak 2014; 14:51:27 >
  • 3D için kılavuzun 18. sayfası,
    okumakta fayda var,

[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi

yine yazayım,
    9060 için uygun yazılım 2.1.4 diye söylendi,
    eğer herkesde çıkan özellikler sizde çıkmıyorsa yazılım uygun değildir diye düşünüyorum.

usb takıp menüden
    ayarlar
    kayıtyapılandırması na bakacaksınız,
    orada usb format da var.
    değilse usb tanınmamıştır.

followme için kılavuzu okuyun,
    orada yapılacak işler açıklanıyor,
    sonra internetten tablet/telefona uygun vestel smart center indirip kullanacaksınız.

okuyun arkadaşlar, okuyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mimleon -- 1 Ocak 2014; 15:13:23 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• usb bellek takıyorum fat32 olarak biçimlendirdim.Klavuzda ki gibi TV kapatıp usb belleği taktım. Tv usb yi görmese kanal listesini atarkende göremezdi yanılmıyorsam.
    Resimde de görüldüğü üzere ayarlar menüsümde kayıt ile ilgili bir şey çıkmıyor.
  • Arkadaşlar,PF9060 lar için iki yazılım var anlıyacağınız.Bunlardan 2.2.4f olanda followme ve usb kayıt aktifken,2.2.4t olanında bu özellikler menüde yok.Boşuna arayıp durmayın.Biz alışmışız yazılımların a olanının eski,ondan sonra b-c-d gibi gideceğine.f olan daha kapsamlı bir menüye sahip...Ben servise 2.2.4f olanını istiyorum diyerek belirttim.Bana her cihazın yazılımı farklı,yazılım istedik gelince kurarız dediler.6 gün oldu,hala gelecekler güya.elinizde var,eski iade olan tv'ye kurdunuz lütfen bunada kurabilirmisiniz dedim...bakalım ne zaman gelip kuracaklar.Sizde 2.2.4f yazılımını isteyin.Tek sorun bu bana kalırsa.Vede kullanma klavuzuda buna göre hazırlanmış.
  • Merhaba arkadaşlar,

Başka hiçbir televizyonu araştırmadan direkt bunu almaya karar verdim. 3 ay önce de bu televizyonu araştırıyordum. Şu an fiyat, ödeme ve kurulum konusunda bazı sorularım var. Gold bilgisayarda 1600 TL iken Vestel'de 1900 TL gözüküyor. Gold'da kurulum ücretlidir diyor ama yetkili servisi arayınca ücretsiz kurulum yapmıyor mu ? Yapmıyorsa tahmini fiyat ne kadardır ? Şu andaki taksit fırsatları nedir onu tam bilmiyorum bulunduğum yerdeki Vestel'de. Gold'da 9 ay taksit var. Vesteldeki taksitler nedir world için ? 31 Aralık 2013'e kadar şöyle bir şey var ;
    www.vestel.com.tr
    Ödeme Seçenekleri | Vestel
    http://www.vestel.com.tr/odeme-secenekleri
    12 taksit'e tamamlayacak şekilde diyor. Yani 12 taksit mi onu anlayamadım. Sonuç olarak nereden almak daha mantıklıdır ?

Şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: hThoRc

Merhaba arkadaşlar,

Başka hiçbir televizyonu araştırmadan direkt bunu almaya karar verdim. 3 ay önce de bu televizyonu araştırıyordum. Şu an fiyat, ödeme ve kurulum konusunda bazı sorularım var. Gold bilgisayarda 1600 TL iken Vestel'de 1900 TL gözüküyor. Gold'da kurulum ücretlidir diyor ama yetkili servisi arayınca ücretsiz kurulum yapmıyor mu ? Yapmıyorsa tahmini fiyat ne kadardır ? Şu andaki taksit fırsatları nedir onu tam bilmiyorum bulunduğum yerdeki Vestel'de. Gold'da 9 ay taksit var. Vesteldeki taksitler nedir world için ? 31 Aralık 2013'e kadar şöyle bir şey var ;http://www.vestel.com.tr/odeme-secenekleri 12 taksit'e tamamlayacak şekilde diyor. Yani 12 taksit mi onu anlayamadım. Sonuç olarak nereden almak daha mantıklıdır ?

Şimdiden teşekkür ederim.

Ben gold.com.tr den aldım. 444 lü vesteli aradım kurlum için ücret ödemelisiniz dedi gold'dan aldığım için. Sonra yetkili servis aradı randevulaştık onlara kurulum ücretini sordum almıyoruz dedi. Servis geldi kurulumu yaptı 30 TL kurulum ücreti var dedi, sonra bilgisayarlarından kontrol ettiler sorun yok almıyoruz dediler. Yani anlayacağın karışık mevzu ama ücret almıyorlar. Alsalar dahi 30 TL.

• arkadaşlar usb bellek takıp film açıyorum ve altyazı ekliyorum yanlız tv türkçe karakterleri bozuyo ne yapmam lazım düzeltmem lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeSRiSeL

arkadaşlar usb bellek takıp film açıyorum ve altyazı ekliyorum yanlız tv türkçe karakterleri bozuyo ne yapmam lazım düzeltmem lazım.

Harici kaynak ayarlarından altyazı dilini turkçe yapın

• quote:

Orijinalden alıntı: LeSRiSeL

arkadaşlar usb bellek takıp film açıyorum ve altyazı ekliyorum yanlız tv türkçe karakterleri bozuyo ne yapmam lazım düzeltmem lazım.

Altyazı dilini Türkçe yaptınız mı?
  • herhangibir şey yapmadım altyazı ekleme tuşuna basınca kumandadan altyazı görünüyor ekleyince direk filmde altyazı çıkıyor ama türkçe karakterleri görmüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesentr78

Arkadaşlar,PF9060 lar için iki yazılım var anlıyacağınız.Bunlardan 2.2.4f olanda followme ve usb kayıt aktifken,2.2.4t olanında bu özellikler menüde yok.Boşuna arayıp durmayın.Biz alışmışız yazılımların a olanının eski,ondan sonra b-c-d gibi gideceğine.f olan daha kapsamlı bir menüye sahip...Ben servise 2.2.4f olanını istiyorum diyerek belirttim.Bana her cihazın yazılımı farklı,yazılım istedik gelince kurarız dediler.6 gün oldu,hala gelecekler güya.elinizde var,eski iade olan tv'ye kurdunuz lütfen bunada kurabilirmisiniz dedim...bakalım ne zaman gelip kuracaklar.Sizde 2.2.4f yazılımını isteyin.Tek sorun bu bana kalırsa.Vede kullanma klavuzuda buna göre hazırlanmış.

ne saçma iş hemen vestel' e yazıyorum.Kurulum yapan elemanada özellikle söyledim yazılım güncelleme yapın diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qklavye -- 1 Ocak 2014; 23:37:04 >

• Qklavye Q kullanıcısına yanıt
    Benim gibi yapın.İnternetten güncelleme yüklemeyi aktif edilmesini istediğinizide belirtin.Bildiğim kadarıyla bir tane vestel var internetten yazılım yüklenmeyen.Arçelik tv var arkadaşda.Oturmaya gittiğimde baktım,internette yeni yazılımı var.Güncelledik.Vestel almamızın suçu var galiba.
  • Internetden güncelleme için vestel müşteri hizmetleri iki ay önce çalışıyoruz Demişlerdi Ama gelişme yok

• Bugün itibariyle almış bulunuyorum da çok fazla hd kanal bulunmuyor kendi listesinde. Arayınca bulabilir mi yoksa o kadar mı çok fazla da deneme fırsatım olmadı. 3d bir film deneyeceğim şimdi o sonraki iş :)
  • 4444123 ü aradım.Hanımkızımıza izah ettim.Etmeye çalıştım durumu ama daha 2. cümlede kısadevre olduğu belliydi. Not aldı !!! Teknik bir eleman dönecekmiş bana. Dönsün bakalım.Aslında ilginç.Almadan önce Vestel.com.tr bişi yazsam 10 dk. sonra dönüyorlardı. Aldık öküz öldümü diyorlar acaba :)
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.