Şimdi Ara

[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.309
Cevap
146
Favori
465.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    vestelin wifi dongle wifi yayınlarında yeetersiz
    ethernet bağlantısı yaparsanız sorunsuz
    ancak
    unutmayın
    vestelin internet blantısı, sahip oldu uygulamalar ile sınırlı
    herşey yapılamıyor
    flash dedsteği olmadığı için bazı film/dizi siteleini açmaz

en iyi yol notebook bağlayıp izlemek

ek
    tüm dünyadaki video yayınları 50hz(pal) ve 60hz(ntsc) dir
    200-400-600hz tv demek gelen 50hz sinyal arasına ek sahne koyarak akıcılığın arttırılması demektir
    ancak bazen bu da sorun yaratır hareketli cisimlerde kayan görüntülerde göz yanılması OLABİLİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mimleon -- 24 Ağustos 2013; 12:15:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesentr78 kullanıcısına yanıt
    Cevap yazdığın için teşekkür ederim.Maçları Digiturkplay üzerinden izlemek istiyorum. Bayiye tekrar gittim Vestel genel merkezini aradı Wifi olmadığını dongella internete bağlanılabileceğini söyledi. Ben de düşüneyim deyip çıktım dükkandan. Ama pek almaya niyetim yok çünkü wifi özelliği olmasını istiyorum tv de.
  • arkadaşlar VESTEL 3D SMART 42PF9060 106 EKRAN LED TV almak istiyorum.araştırdım fiyat konusunda aklım karıştı.gold mağasında 1599 fiyat varken.vestelin kendi bayisinde 1699 fiyat söylüyorlar.acaba gold taki led ile vesteldeki aynı değil mi?aynı ise goldtan mı alsam.lütfen cevap ve kullananlar memnun mu.şimdiden tşkler.http://www.gold.com.tr/vestel-42pf9060-42inc-600hz-hd-uydu-alicili-2d-3d-cevirme-smart-full-hd-3d-led-tv_u
  • cevap veren yok mu?
  • taham... T kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım ikiside aynı merak etme.Bende gold veya benzer siteden uygun olanını kafaya yazıp,vestel baisine gittim.Burada bu fiat,verirsen senden alacağım dedim.Pazarlık et.Tutarsa alırsın vestel bayisinden.yoksa golddan al.garantili sonunda.Ben 47 inç aldım.100x24 ay.2400 liraya 24 ay taksit yani...100 lira koymaz giye yaydım taksitleri.Almışken 47 öneririm...Tabii odanızın büyüklüğüde önemli...
  • teşekkürler. iyi goldtan alacam.47 bana biraz büyük.
  • Fiatına göre gayet iyi bir cihaz.wifi hariç yok yok sayılır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wifi olmaması problem olurmu sizce. veya ne gibi bi eksiklik olur.ben ilk alacağım için herhangi bir bilgim yok.
  • arkadaşlar bu çok insan sanki bilip bilmeden yorum yapıyor gibi hissediyorum cunku hangı tv ye baksam yorumları kesinlikle tavsiye ediyorum alın gibisindenn. E bende anlamadıgım için tv olaylarından iki arada kalıyorum.

Kafamda 2-3 model var lütfen yardımcı olun arkadaslar.

1. VESTEL PF 9060
    2. SAMSUNG UE 40ES6340
    3. LG 42LA640S

Hangisi acaba ?

Şimdiden çok teşekkürler arkadaşlar
  • gerçekten rhangi markaya baksam dediğin gibi hep memnuniyet.anlaşılan hemen hemen hepsi aynı özelliklerde.ama ben Vestel 9060 düşünüyorum.durduğum tek şey wifi meselesi.diğer özellikler sanırsam en iyisi.
  • gurkan3407 G kullanıcısına yanıt
    Yüzeysel farklar

________________ VESTEL 42 PF 9060 __________Samsung UE 40ES6340__________LG 42LA640S
    (GxYxD) ____________ 964 x 569 x 37 ______________926 x 553 x 46_____________973 x 591 x 36,3
    Ekran Boyutu__________106 CM / 42"________________101 CM / 40"_______________106 CM / 42"
    USB Girişi________________2 Adet____________________3 Adet____________________3 Adet
    Ses __________________2 x 12 W___________________2 x 8 W___________________2 x 10 W
    HDMI _________________4 Adet______________________3 Adet____________________3 Adet
    Dahili Wi-Fi______________Yok_________________________Var______________________Var
    3D G.Sayısı____________4 Adet (Pas)_________________2 Adet (Akt)________________4 Adet (Pas)
    G.Tarama Hızı____________600 HZ______________________200 HZ___________________200 HZ
    Garanti Süresi ____________3 Yıl________________________2 Yıl______________________2 Yıl
    En uygun Fiyat_______1.599,00 T.L.__________________1.499,00 T.L.______________1.799,00 T.L.
    (Şuan için)

• quote:

Orijinalden alıntı: x.man

Yüzeysel farklar

________________ VESTEL 42 PF 9060 __________Samsung UE 40ES6340__________LG 42LA640S
    (GxYxD) ____________ 964 x 569 x 37 ______________926 x 553 x 46_____________973 x 591 x 36,3
    Ekran Boyutu__________106 CM / 42"________________101 CM / 40"_______________106 CM / 42"
    USB Girişi________________2 Adet____________________3 Adet____________________3 Adet
    Ses __________________2 x 12 W___________________2 x 8 W___________________2 x 10 W
    HDMI _________________4 Adet______________________3 Adet____________________3 Adet
    Dahili Wi-Fi______________Yok_________________________Var______________________Var
    3D G.Sayısı____________4 Adet (Pas)_________________2 Adet (Akt)________________4 Adet (Pas)
    G.Tarama Hızı____________600 HZ______________________200 HZ___________________200 HZ
    Garanti Süresi ____________3 Yıl________________________2 Yıl______________________2 Yıl
    En uygun Fiyat_______1.599,00 T.L.__________________1.499,00 T.L.______________1.799,00 T.L.
    (Şuan için)

Sen Hangisini tercih ederdin peki ? Yani Bu Vestel de Smart olayı nasıl iyi mi bazı tvler de yavaş diyorlar falan bunda bu tarz bi sıkıntı yaşarmıyım ?

• lütfen kimsemi oyun oynamadı bir cevvabı çok görmein
  • gurkan3407 G kullanıcısına yanıt
    benim fiklrim Vestel. smarttan dolayı bu zamana kadar şikayetçi olanı görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: x.man

benim fiklrim Vestel. smarttan dolayı bu zamana kadar şikayetçi olanı görmedim.

Sd yayın kalitesi olsun 3d si olsun tavsiye ediyorsun anladıgım kadarıyla hocam ?
    Bana da almak kalır geriye ..
  • ben takıldığım sadece wifi nin dahili olmaması.bu nee gibi bir eksiklik acaba.dahili olsa veya olmaması ne demek cevap lütfen.ve en goldtan sipariş vermeme ne dersiniz hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taham...

ben takıldığım sadece wifi nin dahili olmaması.bu nee gibi bir eksiklik acaba.dahili olsa veya olmaması ne demek cevap lütfen.ve en goldtan sipariş vermeme ne dersiniz hocam.

ben çok bunu düşünüyorum birde aklımda LG 42 LA 660S var oda baya iyi diyorlar ikisi arasında akldım bende napıcaz bilmiyorum bakalım ?
    Yanlız hocam Vestel arkasına bi aparat takıyorsun Wifi alıcısı o işini görüyormuş sıkıntı cıkarmıyormuş hepsini geçtim ethernetle bağlarsın sonuçta kablo ile daha verimli olur internet ?Benim takılğım nokta ise ekran kalitesi falan henüz dediğim iki televizyonuda görmüş değilim çünkü yarın bakıcam hepsine ama aklımda 2-3 model belirisn diye bu araştırma ve çabalarım
  • konunun başlatıcısı kurucusu olarak bir soru sordum görünmezmiyim ben

cidden hiç biriniz oyun oynamadımı lütfen acil çok önemli deneyen veya bu mesajımı gören biri cevap verisin

• taham... T kullanıcısına yanıt
    Wifi dahili ise herhangi bir aparata gerek duymadan kablosuz internete girebiliyor.Tabi ki modemde kablosuz olacak .Harici ise ki vestelin bu modeli böyle,usb dongle takıp bu işi aynı şekilde hallediyorsun.Ben öyle yaptım.49 liraydı yanlış hatırlamıyorsam...Kablolu bağlayabiliyorsan zaten wifi'ye gerek yok.Gold işini bilemem.Ama alan arkadaşlar var.Ben aynı fiatı vestel bayisine teklif edip aldım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesentr78

Wifi dahili ise herhangi bir aparata gerek duymadan kablosuz internete girebiliyor.Tabi ki modemde kablosuz olacak .Harici ise ki vestelin bu modeli böyle,usb dongle takıp bu işi aynı şekilde hallediyorsun.Ben öyle yaptım.49 liraydı yanlış hatırlamıyorsam...Kablolu bağlayabiliyorsan zaten wifi'ye gerek yok.Gold işini bilemem.Ama alan arkadaşlar var.Ben aynı fiatı vestel bayisine teklif edip aldım...

Fiyatı Vestel bayisine teklif edip aldım derken nasıl yani ?
    Mesela gold da suan 1599 fiyatı ben gidicem vestel e dicem ki arkadaşım gold 1599 veriyorsan senden alıyım gibi mi
    ?_?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.