Şimdi Ara

[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.302
Cevap
146
Favori
469.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ölü pixel olayı bitti yarın fabrikadan tv nin çıkışı sağlanacakmış çok şükür
  • quote:

Orijinalden alıntı: flat_kil

Ölü pixel olayı bitti yarın fabrikadan tv nin çıkışı sağlanacakmış çok şükür

Gözünüz aydın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • htepeli kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

• flat_kil kullanıcısına yanıt
    gözün aydın dostum daha önce yazdığım gibi vestel müşteri memnuniyetini git gide arttırıyor illaki her piksel sorununu bu şekilde çözmeyebilirler ancak vestel milyarlarca yatırım yaptı ve bunu müşteri memnuniyetine ve servisine güvenerek yapıyor eğer değişim sağlamasalardı belki vestelin önünden bile geçmiyecektiniz yada arkadaşlarınıza vestel dediklerinde aman bırak o markayı diyecktiniz ama şimdi öyle bi düşüncede olmayabilirsiniz nediyim hayırlısı olsun en kısa zamanda tvnize kavuşmanız dileğiyle.
  • cyber26 C kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim aynen sizin dediğiniz gibi olurdu büyük ihtimal yalnız benimkinde 1 tane yokmuş 2-3 tane varmış onlar üstte olunca fark etmedim full hd beyaz arkaplan ayarladım paintten onuda flaşla tvye bağladım öyle olunca değiştirdiler baya vestelin teknik servisin üstünde de bir birimin müdürü filan aradı onla konuştuk fabrika çıkışı bugün sağladım yarına gelir kurar servisimiz dedi bakalım tv den de çok memnundum zaten herkese yine iyi kullanımlar

• quote:

Ölü pixel olayı bitti yarın fabrikadan tv nin çıkışı sağlanacakmış çok şükür

Böyle olacağını ummuştum, gözünüz aydın. Vestel'e bravo bu arada
  • Sizdeki birşeymi...Birinci tv'de üç adet panel değişti.Yeter artık tv yalama oldu dedim nihayet tv değişti.Gelen ikinci tv'ye yazılım atamadılar ondanda anakart değiştirdiler.....Şimdi ben şanslımıyım.Vestel iyimi çalışıyor.
    Ben kendi sorumua cevap verirsem eğer.Elektronik biraz şans (nasip) işi.Vestelde kabahat yok bana kalırsa.Bana denk geldi hepside.Neyse ki vestel malının arkasında da halloldu nihayetinde.
  • mesentr78 kullanıcısına yanıt
    Bence de şans işi . Yani onlarda her türlü sorunlarında çözümü sağlamışlar yani
  • 120 tl indirim kodu VES306-AP524E6
  • vestelin kendi sitesinde geçerli herhalde bu indirim kodu.

Eğer öyleyse zaten vestel kendi sitesinde daha pahalı satıyor TV leri . Bence hiçbir anlamı yok...

örnek

akakce.com
    Vestel 47PF9060 Full HD Uydu Alıcılı Smart LED Televizyon Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    http://www.akakce.com/televizyon-led/en-ucuz-vestel-47pf9060-fiyati,1049185.html

bir sitede 1.905 + kargo
    vestelde 2.499 + kargo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfve -- 20 Şubat 2014; 12:52:35 >

• mümkünse vestelin kendi bayii yada inernet sitesinden almanızı tavsiye ederim, çünkü fiyatı anormal düşük sitelerde garantiden dönmüş yada bir kaç aydır biryerlerde sürünen ürünleri gönderme ve anlaşmasıda yoksa kurulum için ücret ödeme tehlikesi olur.Ayrıca üründe sıkıntı olursa direk muhattabınız Vestel olur.
  • Beyler ortalama ömrü nedir bu tvde sizce yani vestel aldik ama iyi tvmi ortalama daha once vestel alanlar kaç sene kullandı led tvlerini acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Key -- 22 Şubat 2014; 22:27:16 >
  • Benim tv ye de değişim olmadan önce bir şey oldu bizim flaştaki resimlerden biri tv yi kapatınca sonra geri açınca 2-3 saniye gözüküyor bunu nasıl engelleyebiliriz çıkmaması için yani ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Key

Beyler ortalama ömrü nedir bu tvde sizce yani vestel aldik ama iyi tvmi ortalama daha once vestel alanlar kaç sene kullandı led tvlerini acaba?

Bu tip cihazlarda teknoloji hergun gelisiyor. 3 4 sene sonra modasi geçtiği için kalite pek tartisilmiyor ama panel LG nin kolay kolay bişey olmaz sadece TV izlemek için aliyorsaniz 10 sene bile goturur

• quote:

Benim tv ye de değişim olmadan önce bir şey oldu bizim flaştaki resimlerden biri tv yi kapatınca sonra geri açınca 2-3 saniye gözüküyor bunu nasıl engelleyebiliriz çıkmaması için yani ?

Galiba fabrika ayarlarına dönünce düzeliyor.Yada başka bir resim seyrederken okeye basıp değiştireceksin.
    Ekran ayarlarından fabrika ayarlarına orta tuşa basıyorum herhangi bir şey çıkmıyor ?

Yukarılarda bir yerde arkadaş yazmıştı.Resim seyrederken ok'a basarsanız o resim cihaz açılış resmi oluyor diye.Belki iki defa basacaksındır.
  • ilk kurulum yapın duzelir. Kanal lıstesını yedekleyın

Tamamdır çözüldü olay siyah bir bomboş arkaplan yaptım artık ö.d :) teşekkürler

Kapanışda ki Mavi göz kırpması olayı gittimi bu arada.
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.