Şimdi Ara

ilk modum feel hurricane

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sitede gördüğüm modlardan etkilenerek bende biraz bişeyler yapmaya çalıştım :)
    ilk iş gidip Feel Hurricane kasa almak oldu onu öyle sade sade görünce boyama uv ışık gibi fikirler aklıma geldi umarım beğenirsiniz..

ilk modum feel hurricane

İşe kasanın kenarlarını bantlamakla başladım..
     ilk modum feel hurricane

Fanlar ve arka slotlar..
     ilk modum feel hurricane

ilk modum feel hurricane

Bi ara nefes almakta güçlük çektim
     ilk modum feel hurricane

Ertesi gün, yani sabah iç tarafta bi eksiklik fark ettim..
     ilk modum feel hurricane

UV ışığın ve UV güç adaptörlerinin gelmesini beklerken kablolar dışındaki montajı yaptım
     ilk modum feel hurricane

kargonun gelmesiyle tekrar işe koyuldum ama kabloların toplanması konusunda pek başarılı olduğum söylenemez :( bi ara buna tekrar el atarım...
     ilk modum feel hurricane

vee büyük an.. artık çalıştırıp sunucu görme zamanı
     ilk modum feel hurricane

ilk modum feel hurricane

Olumlu yada olumsuz yorumlarınızı bekliyorum

• ilk deneme için fena değil... boya işini aceleye getirmişsin... kapakların iç kısımlarını ve iç tavanıda boyamalısın bence.. (toz maskesi ile )
    aceleye getirmeden bikaç revizyon ile çok daha güzel olur... fazlaca feel mod var onlardan fikir alabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: WeekendWarrior

ilk deneme için fena değil... boya işini aceleye getirmişsin... kapakların iç kısımlarını ve iç tavanıda boyamalısın bence.. (toz maskesi ile )
    aceleye getirmeden bikaç revizyon ile çok daha güzel olur... fazlaca feel mod var onlardan fikir alabilirsin
    güzel olmuş boya'nın rengi çok güzel fosforlu pembe galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: scarab

güzel olmuş boya'nın rengi çok güzel fosforlu pembe galiba

Alıntıları Göster
    evet neon pembe :)
    arkadaki fanın rengini değiştirmeyi düşünüyorum biraz daha belirginleştirmek için ve yan kapağıda boyasam sanırım iyi olacak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpioonn -- 15 Kasım 2007; 23:33:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpioonn

evet neon pembe :)
    arkadaki fanın rengini değiştirmeyi düşünüyorum biraz daha belirginleştirmek için ve yan kapağıda boyasam sanırım iyi olacak..

Alıntıları Göster
    Arkadaş içlerine matbağlarda kullanılan parlak plaklar var kalıplar onlardan koyunca süper oluyor tavsiye ederimışıklar daha güzel gözüküyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATOM ANT -- 15 Kasım 2007; 23:21:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ATOM ANT

Arkadaş içlerine matbağlarda kullanılan parlak plaklar var kalıplar onlardan koyunca süper oluyor tavsiye ederimışıklar daha güzel gözüküyor

Alıntıları Göster
    Helal be melih abi yaptın sonunda
    Ama kasanın iç kısmındaki boyanmamış yerleride boyamanı tavsiye ederim...

• quote:

Orijinalden alıntı: SiLo!

Helal be melih abi yaptın sonunda
    Ama kasanın iç kısmındaki boyanmamış yerleride boyamanı tavsiye ederim...

Alıntıları Göster
    tavan yan kapak ve arkadaki fan boyanacak bi de şu kabloların dışına boru gibi bişey düşünüyorum..

• quote:

tavan yan kapak ve arkadaki fan boyanacak bi de şu kabloların dışına boru gibi bişey düşünüyorum..

Alıntıları Göster
    guzel calısma helal ama tavan kısmınıda boysaydın daha ıyı olurdu gıbıme gelıyor ama genelde guzel olmus devamınıda beklıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kod_61

guzel calısma helal ama tavan kısmınıda boysaydın daha ıyı olurdu gıbıme gelıyor ama genelde guzel olmus devamınıda beklıyoruz

Alıntıları Göster
    güzel ama içini siyaha boyasaydın diger fanları turuncu ile boyasaydın daha iyi dorur bence ama yinede cok güzel olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ULTİMATE.TEAM

güzel ama içini siyaha boyasaydın diger fanları turuncu ile boyasaydın daha iyi dorur bence ama yinede cok güzel olmuş

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ULTİMATE.TEAM

siyah güzel fikir aslında.. neyse artık bu görünümden sıkıldığım zaman siyahı denerim :)

tavan kısım için mavi düşünüyorum.. sizce nası olur ?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ULTİMATE.TEAM

siyah güzel fikir aslında.. neyse artık bu görünümden sıkıldığım zaman siyahı denerim :)

tavan kısım için mavi düşünüyorum.. sizce nası olur ?

Alıntıları Göster
    ilk mod için güzel olmuş bence

• quote:

Orijinalden alıntı: unalkoc

ilk mod için güzel olmuş bence

Alıntıları Göster
    teşekkür ederim
  • quote:

teşekkür ederim

Alıntıları Göster
    Ufak 1-2 değişiklik yaptım.. yan kapak ve arkadaki fanın rengini değiştirdim. biraz kabloları toplamaya çalıştım.. biraz para bulduğum zaman cd romların ide kablosunu ve arkaya ledli bi fan düşünüyorum
     ilk modum feel hurricane

• çok tatlı durmuş dostum :) renkler falan on numara bakalım daha neler olacak :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeGeNDTüRK

çok tatlı durmuş dostum :) renkler falan on numara bakalım daha neler olacak :D
    güzel olmuş arkadaşın dediği gibi renkler fln çok tatlı durmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: brk18

güzel olmuş arkadaşın dediği gibi renkler fln çok tatlı durmuş

Alıntıları Göster
    bu renk uv boya her kasaya yakışıyo nedense.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WeNoM

bu renk uv boya her kasaya yakışıyo nedense.

Alıntıları Göster
    cok güzel olmus yalnız işlemci fanına da bi ayar ceksen şöyle ışıklı bişeyler cok daha guzel olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Full#Throttle

cok güzel olmus yalnız işlemci fanına da bi ayar ceksen şöyle ışıklı bişeyler cok daha guzel olurdu

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Full#Throttle

Haklısın
  • Başarılı olmuş anakartın üst ksmınıda boya birde farkı renkler deniyebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: YgtBrk

Başarılı olmuş anakartın üst ksmınıda boya birde farkı renkler deniyebilirsin
    Bence gayet güzel olmuş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.