Şimdi Ara

İlk Nuke'mi attim arkadaslar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilk Tactical Nuke'mi attim.7 killde Harrier vardı,harierri aldim...Neyse sonra 4 kill daha yapip chopper'ı da çağırdım...Chopper ile harikalar yarattıktan sonra kalbim cikacak gibi atmaya basladi yanlis birşey yapacam diye çok korktum ama yanlis bir şey yapmadim...Derken 24.kill'de chopperimi düsürdüler dedim işte sana nasip olmayacak bu Nuke! Sniper'ı aldım elime bir adam vurdum ve ''Tactical Nuke is ready'' simgesiyle karsilastim...Direk 4'e bastim ve bu muhteşem duyguyu bende hissettim

• Tebrikler inş. bizede nasip olur :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kunkka

Tebrikler inş. bizede nasip olur :D

İnş. ve bu arada 20.kill'den sonra kalbin acayip hızlı atıyor bir an ölecem sandım
  • Hepimize kısmet olur inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain MacTavish

Arkadaşlar ilk Tactical Nuke'mi attim.7 killde Harrier vardı,harierri aldim...Neyse sonra 4 kill daha yapip chopper'ı da çağırdım...Chopper ile harikalar yarattıktan sonra kalbim cikacak gibi atmaya basladi yanlis birşey yapacam diye çok korktum ama yanlis bir şey yapmadim...Derken 24.kill'de chopperimi düsürdüler dedim işte sana nasip olmayacak bu Nuke! Sniper'ı aldım elime bir adam vurdum ve ''Tactical Nuke is ready'' simgesiyle karsilastim...Direk 4'e bastim ve bu muhteşem duyguyu bende hissettim

kardeş ben daha yaşayamadım o duygulari süper anlatmışssın ya

• Yha Beyler MW2 yi Xfireye Tanıtamadım Sanırım Steamdan Oynanıyomuş Arkadaşlar Yaşım Küçük Olduğu İçin Steam a El Atmadım Çünkü Ordan Oyun Alışverişi Yapılıyo Diye Biliyorum Online Oynamak mı Bedava Acaba Bir Yardım Edermisiniz Yeni Konu Açmıyım Konu Kirliliği Olur Lütfen En Azından PM Atın.
  • Nuke Nedir Bilgilendirirseniz Sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mśtfzfr

Nuke Nedir Bilgilendirirseniz Sevinirim

MW2'de, Tactical Nuke adlı bölümde kullanılabiliyor, hiç ölmeden üst üste 25 adam öldürürsen Nuke'u kullanabiliyorsun, nükleer bomba patlıyor, herkes ölüyor (expler sana geliyor) ve round bitiyor. Kısaca bildiğin nükleer bomba
  • quote:

Orijinalden alıntı: mśtfzfr

Nuke Nedir Bilgilendirirseniz Sevinirim

25 killstreak (ölmeden 25 kişi öldürmek) yapınca verilen ödül kullandın mı oynadığın map'i süre-skor tanımaksızın kazanırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain MacTavish

Arkadaşlar ilk Tactical Nuke'mi attim.7 killde Harrier vardı,harierri aldim...Neyse sonra 4 kill daha yapip chopper'ı da çağırdım...Chopper ile harikalar yarattıktan sonra kalbim cikacak gibi atmaya basladi yanlis birşey yapacam diye çok korktum ama yanlis bir şey yapmadim...Derken 24.kill'de chopperimi düsürdüler dedim işte sana nasip olmayacak bu Nuke! Sniper'ı aldım elime bir adam vurdum ve ''Tactical Nuke is ready'' simgesiyle karsilastim...Direk 4'e bastim ve bu muhteşem duyguyu bende hissettim

Hiç aklımda Tactical Nuke yokken Terminalde Intervention ile Chopper Gunner'a kadar devam ettim sonra Chopper Gunner düşürüldü ve 22'de kaldım. Elimdeki silahların cephaneleri bittiğinden yerde silah ararken öldüm. İçime oturmuştu valla, 3 adam kala. Yalnız iyi pusmak gerekiyor.

• Teşekkür ederim. Cahilliğime verin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.