Şimdi Ara

İlk olarak Karekök Ayt Mat mı 345 Ayt Mat mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
1.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Reis ben karekök ayt + acil ayt aldım böyle gidicem araya apotemi fasikül atarım reik

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Spurslü olduğum için söylemiyorum :D
    Şaka bir yana temel varsa karekök daha orta halli ise 345

• 345 klasik+karekök+ sınava yakın zamanda 345 ösym e orjinaller yapacağım. Araya bir kitap daha atmayı planlıyorum daha karar vermedim ama

• Karekök+345+acil ile git sonra full deneme yap. Ben ayt mat 31 net yaptım. Acil ile 345in anca yarisini çözmüşümdur. Bu sene karekök+deneme yapıcam.

• __Scrubs__ kullanıcısına yanıt
    Knk boşuna çözmüş olursun kitabı direkt karekök +345 ÖSYM yapsan daha faydalı olur .Bana sorarsan hızlı bir şekilde 345 bitsin sonra karekök en sonda acili süpür üstüne birde apo fasikülleri üzerine birde +4,5 deneme attınmı bitti +35 garanti .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BlueEarth kullanıcısına yanıt
    thesmileofdawn kullanıcısına yanıt
    Ben karekök harici bunların aynısını yaptım geçen sene ve 25 netim vardı sınavda. Denemelerim falan fena değildi aslında.

Yeni düzenim ise özel dersten kaynaklı kendim seçmedim. Anladım ki olay güzel soruları detaylıca düşünmekle iyice kavramakla oluyormuş. 345 in ösym kısmında da şimdi çözmeye kıyamayacağım sorular var.

Geçen sene çok soru çözmek beyni çorba etti bende. Sonra birkaç ay mat bakmadım bile. Ayrıca sınavda ezber mantıkla pek yürümüyor ben bu hatayı yaptım.
    345 in yanına herhangi bir kitap ekleyeceğim yine de. Teşekkür ederim fikirleriniz için

• 345 i böyle çözen tanıdıklarımın hepsi 10k da, çoğu da ilk 3k da

• __Scrubs__ kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle çok soru çözdüğün için değil çözmek için çözdüğün ve ezbere dayalı çalıştığın için böyle olmuş ben sadece karekök çözerek 34 yaptım gerçekten beni yanlış anlamayın ama bu soru bankalarını layığıyla çözenler yapar . Ayrıca Karekök ayt SB kilit taşı bir kitap bence bu sene mutlaka sağlam çözün hocam .Sınavda şimdiden başarılar dilerim .

• BlueEarth kullanıcısına yanıt
    Tebrik ederim. Aynen tam olarak dediğin gibi yapmıştım :d Bu sene sıkıştırmadan kavrayarak ilerlemek tek hedefim. kesinlikle yanlış anlamadım nerede yanlış yaptığımı biliyorum artık umarım düzeltebilirim. İyi dileklerin için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __Scrubs__ -- 14 Eylül 2019; 1:21:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.