Şimdi Ara

İlk overclock..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkeze slm sistemim yeni ilk defa oc. yapıcam fakat bilgim yetersiz, imzamdaki sistemime bir göz atıp bana hangi menüden ve girmem gereken değerleri yazarsanız çok sevinirim.şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bices -- 4 Ocak 2007; 17:48:46 >

• biostan fbs değerini arttıracaksın ilk olarak. 10ar 10ar arttır. 10 arttır sistemi çalıştır. oyun oyna. sıcaklıkları kontrol et aşırı yükselme var mı diye. sistem oyun oynarken reset atıyo mu test et. daha sonra tekrar arttrır. ta ki makinan kendini resetleyene kadar :) tabi sıcaklıkları da dikkatli kontrol et. makina kendini resetliyorsa demekki artık gerilim değerini de arttırmak lazım. ama o noktada ısınma olayı daha önem kazanıyor. dolayısıyla soğutma tabi ki. ama belirli bir değere ekstra soğutma olmadan da çıkabilirsin. ben işlemci stock fanını değiştirmedim ama kasa içi havalandırmayı arttırdım. yavaş yavaş başla. makina kendine reset attımı bir önceki çalışan değere geri donersin. ha bu arada oldu da makina açılmamaya başladı sakın panik yok. ya anakartın pili çıkart tak yada reset jumperı ile biosu resetle. boylece yaptıgın ayarlar fabrika ayarlarına donecek ve makianan acılacak. sen basla sorun cıkınca tekrar yazarsın. tekrar soyluyorum ilk iş yavaş yavaş fsb değerini arttrımak.

• çok sağol hocam. benim kasada baya bi fan durumuna yüklendim toplam 5 fan var sanırım bu yeterli olur gibi. bi deneyim bakalım. Bide benim board biosunda oc. guru diye bi menü var sanırım oc. yapmayı kolaylaştırıyo ama izgilizce bide tırsıyo insan ister istemez bakalım yavaş, yavaş başlayım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.