Şimdi Ara

İLK OYNADIĞINIZ PC OYUNUNU HATIRLAYAN VAR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEN HATIRLIYORUMDA O ZAMANLAR GTA1 VARDI NE GÜNLERDİ AH ULEN AH

• need for speed underground 2
  • Çok eskiden babamın iş yerindeki bilgisayarında HUgo yu oynamıştım. Zannedersem makine 386 yada mmx falandı.
    Daha sonra ilk defa dayımın oğlunun bilgisayarında Fıfa 98 ile Power Rangers oynamıştım.
    Ama kendi bilgisayarımda ilk olarak Age of Empires 2 nin demosunu oynamıştım. Sonra gittim cd sini aldım.
    Kuruyom oynu ama çalışmıyor... Sonra aldığım yere gittim dedim böle böle oda dedi bunda crack var böle böle yapacan dedi sonra evde yaptım oldu çalıştı...
    Gene o sıralar Mitdown Madness, Fıfa 2000 oynadım.

• ilk ninja kaplumbaaaları oynamıştım ateri salonunda hiç unutmam

ehe
  • Ateri salonunda, packman, Uçakla nehrin üzerinden uçarak mevzilerin bombalandığı oyun (ismini hatırlamıyorum, 85-86 civarıydı)
  • walla ilk ataride mario ama Pc demişsin ondada mariO
  • quake 1
  • çızdılar
  • şu an 20 yaşındayım....Yaklaşık bundan 14 sene önce Amigda bir oyun vardı...Yerden tank havadan uçak oyunu vardı oyun süperdi adını unuttum bilen söylesin hemen oynuyayım bide lemining vardır sonra Ninja Kaplubalar derken need For Speed 2Se wargames(strateji süper bişi) derken Age of empire 1,2,3, gta3 böyle gidiyo şu varki eski oyunlar süper şimdi hepsi kapsül oldu....

diğerleri quake1 2 duken nukem eski versiyonları counterstrike delta force fifa 98'den başlıyarak 98 2000 2001 2002 2003 2004 2005 aklıma geldikçe eklerimm....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crackbaba -- 7 Mayıs 2006; 14:08:07 >
  • Siyah beyaz monitör de TETRİS....
  • kerim abdül cabbarın bi basket oyunu vardı. dostan oynanıyodu. onu oynamıştım ilk
  • pc de test drive ve fifa 99
  • 386'da Prens of persia ve Mario oynardım
  • Need For Speed 2SE'dir sanırım
  • mayın tarlası
  • prınce of percıa dos ortamında oynamıştım disketten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rail -- 7 Mayıs 2006; 22:08:15 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.