Şimdi Ara

İlk oyunum 'Shuttle'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Oyun geliştiricisi olma hayalimin ilk adımını Android platformuna çıkardığım "Shuttle" ile atıyorum. Bu oyundaki amacımız cihazımızın hareket sensörünü kullanarak rastgele gelen engellere çarpmadan ilerlemek. İlk oyunum olduğu için biraz amatörce olmuş olabilir ama tecrübe edindikçe geliştirmeye devam edeceğim. Beğenmenizi umut ediyorum ve iyi eğlenceler diliyorum.

Google Play Store üzerinden ulaşabileceğiniz link:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zambak.Shuttle

• Çalışmanızı tebrik ederim.

Emeğinize sağlık indirip bi oynayalım bakalım
  • Çok teşekkür ederim umarım beğenirsiniz.
  • İniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler Google Play üzerinden yorumlarınızı bekliyorum
  • Gayet de güzel oyun bence amatör falan diye kendine haksızlık ediyorsun.
  • Tebrik ederim emeginize saglik, indirecegim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkür ederim beğenmenize sevindim Oyun genel olarak beğenildi fakat çok az insana ulaşabildim. Ne şekilde daha fazla insana ulaşabilirim?
  • Forum.shiftdelete.net üzerine yaz istersen eksisozluge yazalim PM ile ulaş bana.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ellerine sağlık kardeşim başarılarının devamını diliyorum herkeze söyleyeceğim oyununu.

• oyunu beğendim. Flapy Bird gibi oynanışı çok kolay. Fakat bir kaç öneriim olacak.

öncelikle bir optimizasyon sorunu var sanırım fps düşüşleri yaşanıyor bazen.
    arasından geçtiğimiz boşlukların uzaklıktaki genişten dara doğru zorlaşabilir ve o çubukların rengi Vs değişebilir.

güncellemeleri merakla bekliyor olacağım. başarılar.

• Destekleriniz ve önerileriniz için ne kadar teşekkür etsem az. Desteğiniz sürdükçe Shuttle'ı daha iyi bir hale getirmek için elimden geleni yapacağım.
  • başarılar
  • Ufak tefek eklemeler yaptığım 1.2 güncellemesini yayınladım. Oyuna bir kaç hata düzeltmesi dışında reklam eklendi.
  • iniyor

• Emegine saglik her zmn derim Türk geliştiricilerine ve programcilarina her zmn destek verilmelidir die

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.