Şimdi Ara

İlk ranked Girişim ve (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tabzana

quote:

Orijinalden alıntı: Double Penetration

İlk 10 maçında dodge atabiliyorsun bi sıkıntı olmuyor troll geldiğinde çık yani.

o zamanda maç oynanmış sayılıyor mus o tane dodge atsam b5 :D

Yok öyle bişey 10 maç yapmadan lige yerleştirilmezsin. İstediğin kadar dodge at
  • quote:

Orijinalden alıntı: RequiemDH

quote:

Orijinalden alıntı: mydeathforliving

quote:

Orijinalden alıntı: RequiemDH

quote:

Orijinalden alıntı: Diyetli Tibbers

quote:

Orijinalden alıntı: NDS

Şimdiden hayırlı olsun.

İlk ranked Girişim ve

bunun silver şeklini bana özelden atarmısın şeffaf halini.

linkteki ismini değiştirerek hepsine ulaşabilirsin;

http://static.lolsummoners.com/static/images/medals/diamond_1.png diamond 1 yazıyor sonda istediğin gibi değiştir

4 te tamam buldum sağol genede alıntı ya bastığında site açılıyor o siteden bronz_5 yazısını değiştirdim silver_4 yaptım hekirlığa böyle başlanıyor

İlk ranked Girişim ve

Drug Free mümkünse mesaj yazmasın blocklu zaten. xD

• quote:

quote:

quote:

İlk 10 maçında dodge atabiliyorsun bi sıkıntı olmuyor troll geldiğinde çık yani.

o zamanda maç oynanmış sayılıyor mus o tane dodge atsam b5 :D

Yok öyle bişey 10 maç yapmadan lige yerleştirilmezsin. İstediğin kadar dodge at

su anda giriyorum saol :D
  • quote:

Çıkışım :D son anda kara verdim ve accept dedim . 3. picktim en iyi mid ve adc oynayabilirim dedim . 4 sıradaki tutturdu ben mid ben mid bende adamım bunun ismi ranked lütfen yapma kimse mid almazsa alabilirsin dedim. Adam dinlemedi tabiki . İlk 2 pick adc mid aldı . Sonra counter yediler ben ne yapsam diye düşünürken karsı takımdan birisi cıktı ve kurtuldum :D Galiba ilk 10 maçımda da böyle saçma sapan takımlar gelecek . İçimde kalmasın dedim .

Eğer yeni başladıysan kesinlikle duo gir ilk 10 maça cok sacma adamlar geliyor tabi ben yeni başlamadıgım için ilk 10 maçı sadece fizz zed vlad oynayarak taşıdım hatta bazılarını tek başıma sonuc 8-2 silver 2 ve cıkılmıyor

• duo olayı çok doğru ben gold4teyim bir buçuk ay önce oyuna başlamış bi arkdaş vardı onunla beraber 10 oyun duo giridk ve silver4te başladı :)
  • Gunduz oyna genelde unranked oyuncularla eslestirir bot seviyesinde oyun oynarsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman duo bulmam lazım ama westte oynayan arkdasım yok . Bir arkadasım var o da yeni 30 level olacak . Şimdi baskasıyla girerim bir hatada adam başlar konuşmaya .

• quote:

Orijinalden alıntı: an4cond4

Gunduz oyna genelde unranked oyuncularla eslestirir bot seviyesinde oyun oynarsin

Keşke öyle olsa o zaman 9-1 8-2 kesin yaparım

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şimdiden hayırlı olsun.

İlk ranked Girişim ve

bunun silver şeklini bana özelden atarmısın şeffaf halini.

silver kaç istiyorsun 1? 2? 5? hepsi farklı çünkü

4 te tamam buldum sağol genede alıntı ya bastığında site açılıyor o siteden bronz_5 yazısını değiştirdim silver_4 yaptım hekirlığa böyle başlanıyor

Yazıyı Challenger diye değiştirdim ve tahmin et ne oldum ?
    http://static.lolsummoners.com/static/images/medals/challenger_1.png

• quote:

quote:

Gunduz oyna genelde unranked oyuncularla eslestirir bot seviyesinde oyun oynarsin

Abim gecengun can sikintisina 25 lvl bi hesabi 30 yapti en azindan silver odullerini alsin diye. 3vs5 bile oyun kazandi cok kolay oyunlardi gordugum kadariyla.8-2 rahat yapti cok iyi olmamasina ragmen.

• quote:

quote:

quote:

Abim gecengun can sikintisina 25 lvl bi hesabi 30 yapti en azindan silver odullerini alsin diye. 3vs5 bile oyun kazandi cok kolay oyunlardi gordugum kadariyla.8-2 rahat yapti cok iyi olmamasina ragmen.

Ne oynadı maçlarda ? Bugün adam mid diye tutturdu pick sırası diye birşey yokmus ilk o demiş böyle adamla biz ne yaparız

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ne oynadı maçlarda ? Bugün adam mid diye tutturdu pick sırası diye birşey yokmus ilk o demiş böyle adamla biz ne yaparız

Vayne kassadin evelyn al hesaba demistim 30 olana kadar bunlari almisti. Pick sirasina gore birisini alip geciyodu kimsede birsey demiyodu.Genelde rakibi rahatsiz eden herolar oldugu icin tasimak cok kolay geldi onada.

• Vayne kassadin banlamazlarsa bende tasırım her türlü

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.