*Cihaz direkt Apple Türkiye'den alınmış ve 5 ay daha garantisi mevcuttur. Fatura Tarihi 08.12.2021 olup 09.12.2023 tarihine kadar garantisi devam etmektedir.
*Bu zamana kadar hiçbir şekilde tamirat görmemiş olup, kılıf ve kırılmaz cam ile kullanılmış sıfırdan farksız, kusursuz bir cihazdır.
*MediaMarkt'tan sınırsız cam değişim hizmeti satın alınmış olup cihazla birlikte bu hak da devredilecektir.
*Pil sağlığı %88 olup cihazın orijinal pilidir. Ekseriyetle eski iPhone'ların 5W adaptör ve kablosuyla yavaş şarj edilmiş olup pili yorulmamış bir cihazdır, orijinal kablosunun temizliğinden neredeyse kullanılmadığı anlaşılacaktır.
*Kutu ve cihazdan çıkan tüm ekler (kablo kağıtları dahil) durmaktadır ve cihazla birlikte teslim edilecektir.
*Telefonla takas düşünmüyorum, yeni cihaz aldığım için satılıktır. Lakin PS5 veya Nintendo Switch Oled takas teklifleriniz değerlendirilebilir.
*İlk tercihim elden teslim etmektir. Ankara dışına göndermeyi düşünmüyorum lakin istek olursa ücretin şahsıma gönderilmesine müteakip cihazı kargo yapabilirim.
*Alım-Satım işlemleri için her iki tarafın da güvende hissetmesine teminen uygun bir AVM'de buluşup alışverişi gerçekleştirebiliriz. Ücret ATM üzerinden teyit ederek alınacaktır veya EFT yoluyla gönderilmesi de tercih edilebilir.
*Her türlü soru ve teklifleriniz için site üzerinden mesaj kanalıyla ulaşabilirsiniz.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.