Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 İLK SAHİBİNDEN IPHONE 6 - 16 GB GOLD Satın Al 24 Nisan 2021 19:49 1 1 İLK SAHİBİNDEN IPHONE 6 - 16 GB GOLD Telefonu 2017 yılında garantiden sıfır olarak aldım ve o şekilde 3 sene boyunca kullandım. Çalıştığım şirket telefon verdiğinden ötürü satıyorum. Tüm özellikleri, parmak izi de dahil olmak üzere çalışmaktadır. Fotoğraflarda görüldüğü gibi kullanıma dayalı çizikleri vardır. Sadece ahize sesi azaldı, çok gürültülü bir ortamda hoparlöre almak gerekebiliyor onun dışında bir sıkıntısı yoktur.Mesaj atarsanız size en yakın zamanda dönüş yapacağım. Göztepe Petrol Ofisi civarında elden teslim edebilirim.Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] NBA 2K25 Tum Haklar [SATILDI] PS5 Extra (PS5 Sec & PS4 Pri) İLK SAHİBİNDEN - MACBOOK PRO 13" LATE 2016 TOUCHBAR - 89 DEVİR [SATILDI] İLK SAHİBİNDEN IPHONE 6 - 16 GB GOLD