Bildirim
İlk sevgiliniz kaç yaşınızda oldu ve nasıl oldu ? (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sanali sayarsan 18, saymazsan 20.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
5. sinifta sinifin da gaziyla sevgililer gününde hediye alip acilmistim
sansima ayni gun baskasi da acilmis
neyseki ben kazandım
sonra bir sene ciktik fazla birşey olmadi opemedim bile, sene sonu ayrildik bir daha da sevgili bulanadim
amsan siz siz olun buldunuz mu birakmayin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Angelica
Sayarsan 18 saymazsan 20 hallah hallah
Ana okulun da oldu. Kız bana büyüyünce benimle evlenir misin demişti. İlk çıkma işi de 7 sınıftaydım. İyi anlaştığım bir kız vardı. Kendisi bana açıldı. 6 ay çocukça bir ilişkiydi. Güzel de kızdı. Şimdi yirmi yaşındayım kıza arada intstagram dan bakıyorum. Afet olmuş. Boş bırakmamışlar.
quote:
Orijinalden alıntı: The Mcp
quote:
Orijinalden alıntı: Angelica
Sayarsan 18 saymazsan 20 hallah hallah
Sanal deyip gecme. Kiz almanyadaydi. Her gun rahat 2 saat telefondan gorusuyorduk. Benim icin 3 yillik sozlusunden vazgecti. Ailesi durumu ogrendi bunu dovduler bi guzel hatta ailesi benim ailemi falan aradi. Sonra kiz turkiyeye yanima kacacakti aile baskisi yuzunden ama ben mal gibi izin vermedim. Sonra kiz sogudu zaten ve guzelce bitirdik. 1.5 sene surmustu.
Hatta kizin resmini bu forumda paylasmistim hatirlayanlar vardir kesin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 28 Ağustos 2015; 9:56:42 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
sen neymişsin be ancelica'm -
quote:
Orijinalden alıntı: blackjack8696
sen neymişsin be ancelica'm
Eyvallah kardesim. Olan kizin sozlusune oldu. Dusunsene 3 yildir aileler falan gorusuyor evlenceksiniz ve biri ortaya cikip kizin aklini celiyor Umarim aynisi basimiza gelmez
Kardeş ben onu mu dedim "Sayarsan 20 saymazsan 18" yazacağına tam tersini yazmışsın
quote:
Orijinalden alıntı: Yürüyen Ölü
Sevgili ne, Yenilir bişeymi?
hangi kasapta bulunur mangala gidecezde -
quote:
Orijinalden alıntı: Burden XX
quote:
Orijinalden alıntı: samet6666
quote:
Orijinalden alıntı: KaRaHaN96
O zaten doğduğumdan beri benimleydi
Annen mi yoksa valla anlamadım ?
penisi
sağ eli -
quote:
Kardeş ben onu mu dedim "Sayarsan 20 saymazsan 18" yazacağına tam tersini yazmışsın
Yanlışın var kardeşim. Bence benim yazdığım doğru
bir ara internetten bir kaç tane kız arkadaşım olmuştu. bir tanesi sydneyde yaşıyordu. sürekli evlenelim diyordu. resmini gönderince banlamıştım -
En son mt2 de oldu. Dolunayımı çalıp gitmişti namıssız..
Yok yahu sen diyorsun ki sanalda görüştüklerimi de sayarsak toplam 18 tane kızla görüştüm. Sanalda görüştüklerimi saymazsak 20 tane kızla görüştüm oluyor. Yani sanalda -2 tane kızla görüşmüşsün. Yanlış mıyım?
Edit: Bir saniye sen yaşdan mı bahsediyorsun yahu Ben kız sayısı sanmıştım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Mcp -- 28 Ağustos 2015; 11:13:52 >
quote:
Yok yahu sen diyorsun ki sanalda görüştüklerimi de sayarsak toplam 18 tane kızla görüştüm. Sanalda görüştüklerimi saymazsak 20 tane kızla görüştüm oluyor. Yani sanalda -2 tane kızla görüşmüşsün. Yanlış mıyım?
Edit: Bir saniye sen yaşdan mı bahsediyorsun yahu Ben kız sayısı sanmıştım
Aynen basliktanda anlasilacagi gibi yastan bahsetmistim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X