zaten yemeksepeti ilk siparişe indirim yapıyor hopili olmak ne alaka onu anlamadım |
İlk Siparişe Özel Yemek Sepeti 50/30 (Hopi) (2. sayfa)
-
-
kendi indirimi 30-20, hopinin verdiği kod 50-30
-
quote:
Orijinalden alıntı: YarasaÇorbasıkendi indirimi 30-20, hopinin verdiği kod 50-30
kendi indirimi dediğiniz 30-20 hangi kodla sağlanıyor hocam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yeni açılan hesaplarda direkt hesaba tanımlanıyor.
-
Yeni açtım vermiyor farklı bir yöntem mi var
30/20 kupon almak için tel onayı istemiyor mu? Yada klonlama yöntemiyle yapıyorlar bu kuponları bende öğrenemedim bir türlü
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yeni hesap açtıktan sonra biraz geçmesi gerekiyor
-
Tel no bilgisi verdikten sonra 500 kerede olur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Alfonso93
30/20 kupon almak için tel onayı istemiyor mu? Yada klonlama yöntemiyle yapıyorlar bu kuponları bende öğrenemedim bir türlüBir bilen dm PM please 😀👍
yok öyle birşey
Valla söylemiyorlar soruyorum hep cevap vermiyorlar😂 bu getir Trendyol yemek sepeti bunları klonlayıp yeni numara gerekmiyormuş hesap onayı için,bazı yabancı kaynaklı sitelerde kısa süreli numaralar oluyor onları mı tanımlıyorlar bilmiyorum artık😬 ios için olmuyordur tahminim sadece androiddir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
30/20 nerde veriyor yeni hesap açtık yokki bisey
Arkadaşlar güvsnilir sms onay sitesi yokmu, geçici numara veren bir sürü site var ama güvenemiyorum hiçbirini bilmediğim için
Ben hesabı silip silip indirim alıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-96DE7F07EBen hesabı silip silip indirim alıyorum.
nasıl silip silip derken ben yenı uyelık actım yenı telefon kodu ıstıoyor hep
Yenı tel olayını nasıl çözdun acaba?
Teşekkürler
-
Şimdi diyelim senin sıfır telefonun var. Bir hesap açtın. Telefonu tanimladin. Kampanyayı yaptın işini hallettin.
O hesabını siliyorsun. Tamamen. 3 gün içinde o telefon boşa düşüyor. Bir daha yeni hesap açıyorsun
Uygulama ya da site üzerinde hesabı silmenin bir yolu var mı? Yoksa çağrı merkezi üzerinden mi gerçekleştiriyorsunuz?
google ilk sıradaki yanıt.
Hopi üyeliğini iptal etmek için öncelikle uygulamada yer alan Hesabım sayfasından Ayarlar bölümüne girerek, Bildirim Seçenekleri'nde yer alan E-posta ve SMS bildirimlerini kapatmalısın. Ardından uygulamayı cihazından silebilirsin.
Ben yanlış anladım sanırım, yemeksepeti hesabından bahsedildiğini düşündüm ve onun için sormuştum. Hopi şu an 50/15 veriyor, pek esprisi de kalmadı açıkçası.
Yemek sep hesabını silmeyi mi dedin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X