Şimdi Ara

İlk tablet pc tavsiye lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk tablet pcim aklımda çok senaryo kurdum.:D
    Öncelikle yurtdışındaki sitelerden getirmem daha uygun dimi?Ancak 75 euroyu aşan bi ürün getiremiyorum gümrükte takılıyor.
    Ona göre bi tavsiye verebilirmisiniz yani hepsiburadadan vs alabilirim ancak yurtdışından daha ucuza ve güzel bi cihaz gelicekse onu tercih ederim.Aliexpress dealextreme vs biliyorum siteleri bakabilirim isim verirseniz.

Öncelikle aradığım özellikler
    uzun bir şarj ömrü
    klavyeli kılıfı olabilen bi model?
    Flash player desteği sanırım 4.0 andorid sürümü üstü olan tabletlerde zaten flashı apk olarak indirebiliyormuşsun sanırım.
    Güzel bir dokunmatik

Lütfen yardım edin Teşekkürler..

• Acer iconia a1 810 al.performansı çok iyi..
  • hocam o cihazı nerden alabilirim aliexpress te veya dealextremede bulamadım.
    http://www.aliexpress.com/item/7-Allwinner-A13-gooweel-Q88-tablet-pc-android-4-0-1-2GHz-RAM-DDR3-512MB-ROM/629186005.html
    böyle bi ürün var aliexpress te en çok satan tablet sanırım.
    Nasıl dersiniz?
    Sim kartı varmı şimdi bunda eğer varsa getirtemem türkiyeye kapanır dimi:(
  • muhtwmelen turkiyede vardir uzakta aramana gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 g li cihazların Yurtdışından gelmesi sıkıntılı diye biliyorum.Forumu araştır mutlaka sorularına ceavp bulursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: evwt

3 g li cihazların Yurtdışından gelmesi sıkıntılı diye biliyorum.Forumu araştır mutlaka sorularına ceavp bulursun

evet bende öyle duydum ama zaten olmasada olur dediğim gibi şarj-flash-dokunmatik önemli sadece benim için bunları karşılayan bi ürün türkiyede 200tl yse yurtdışında 110tl yani oyüzden aliexpresdsten falan örnek verirseniz çok sevinirim
  • valla bende günlerdir araştırıyorum Bi tablet bulamadım kendime alacak Aliexprese bakmadım hiç.Aliexpresten defalarca Ürün satın aldım ve problemsizce kapıma kadar geldi ancak TR deki fiyatla Ordaki fiyat kargosuyla birlikte 2 ye katlamaz.Bence Bütçene göre TrDen garantili bi ürün al daha iyi.Şahsen Aliexpresin Dibini delmiş mişimdir.Son 6 ayda belki 1000 tl lik malzeme getirttim.Ama elektronikte şansa bırakmam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu kilit
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.