Şimdi Ara

İlk Türk astronotunun uzay yolculuğu için yapılan harcama 55 milyon dolar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
3.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Editörün kendisine ve şahsına direk bir yakıştırma yok ve bunu samimi bir şekilde söyleyebiliyorum. Daha öncelerinde de kendisine sert dille söylediğim şeyler için özür dilemişliğim de vardır. Yeri geldi teşekkürümü de ettim. Özür dilemeyi kötü bir şey olarak görmediğimden samimi şekilde de yakıştırma olmadığını söyleyebiliyorum.

• Bildiğin turistik gezi işte kıvırmaya gerek yok. Ülke için değil ama iktidar için seçim öncesi oldukça kıymetli bir yatırım ama.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İlk Türk astronotunun uzay yolculuğu için yapılan harcama 55 milyon dolar

Yersen!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukyenici -- 3 Ocak 2024; 8:41:26 >
  • Evet uzaya çıkmak büyük başarı istiyor bu sadece adam göndermekle olmaz ama memleketin bukadar sorun!! ben yani öncelik refah ve huzur..

• Yaziklar olsun, hakkim varsa zehir zikkim.olsun hepinizi o uzaya ginderselerde donmeseniz

• Asgari ücretli ot yesin, emekli taş yesin. Ne âlâ memleket! Emekli 2001de asgari ücretten fazla maaş alıyordu. Arada hatırlamaları lazım sanırım.

• Yahu bu yapilan is kadar abesle istigal olmaz. El bilmemnesiyle gerdege girmek denir bizde. Bizim yaptigimiz hicbir sey yok, komsunun zengin oglundan "Bir tur atabilir miyim nolur abi?" diyip arabasini aliyorlar bizimkiler, sonra mahalledeki kizlarin onune gidip, bak uzaya ciktik diyor ??. Hicbir geri donusumu de olmayan bir parayi havaya atiyoruz. Yapsana 5-10 tane bina Hatay'a ihtiyaci olan insanlara, cope atma parani. Gunah be!

• Gidilecek roket turist roketi olabilir ancak bizim astronotumuz 13 gün araştırma yapacak orada yerçekimini falan araştıracak 55 milyon dolar yani 2 trilyon tl ye yakın para boğaz köprüsü maliyeti 21 milyon yani yüzlerce köprü yapabiliriz çalışanlara 1 maaş ikramiye verilebilir ama bilim bir ülkenin kılıcıdır.Türkiye uzaya giden sayılı ülkelerden birisi olacak.

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

Medeniyet su besin nerede bol orada gelismektedir.... O para muhtac vatandaslara gidebilirdi ve istihdam olusturabilirdi ...

Guclu buyuk devletler gibi olanlar bu tur vizyonerlik makuldur ama Turkiye gercekleriyle bagdasmiyor...

• Deprem bahanesi geçerliliğini yitireli çok oldu

başarızlığa kılıf uydurmaktan başkabir şey değil ,

kimse de sormuyor ,20yıl toplanan deprem vergileri

nerede

• pixelbs kullanıcısına yanıt

bunu soracağın kişilerin her soruya cevabı var ve asla geri adım aatmayacaklar, muhtemelen senin hayata tutunamamanı yüzüne vurup olayı sen kimsine getirecekler haliyle sorunun cevabı dışında her şey olacak, bence ne sorulsun ne cevap beklensin, astronot adına mutlu oldum ama harbi maliyetli işmiş

• Astronot ve Türkiye adına bende mutluyum ,

bu bir başarı ve tecrube kazanımı olacaktır ,

fakat bu ,deprem vergilerinin deprem hariç her

yerde kullanıldığı gerçeğini değiştirmiyor ,

• Turist işte!! fazla tatavaya gerek yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ay a çoktan gidildi. Batı bizi kıskanıp nazar değmesin diye açıklanmıyor.

• Valla diyecek birşey bulamıyorum amaçsız bir uzay tatili için devletin bütçe ayırması gerçekten vahim bir durum

• Cehennemde hepsi ile görüşürüz. Bu kadar harcamanin ve elde hicbir sey olmamasinin tek mantikli aciklamasi kara para aklamadir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konudan bağımsız ama dikkat ettim millet nick name yerine gerçek adını yazıyor. Buda dava açmak için gerekli, şu dandik eğlenmek için girdiğimiz forum iyice ciddi bir yer oldu sonra forumu kullanan sayısı neden düşüyor... komiklik, trollük, eğlenmek için bir şey yazsan yandın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çeşitli deneylerden bahsedilmiş lakin ben emin olamadım açıkçası hala turistik mi yoksa bilimsel bir yolculuk mu olduğunu. Sonuçta çeşitli programlara da ortak olabilirdi gibi ticari git gel yapan bir şirket dışında. Zaman gösterecek bakalım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sarper Yasin Mutlubay kullanıcısına yanıt

Editörümüze dolaylı olarak hakaret ettiğinizi ve bunu daha önceden de yaptığınızı kabul ediyorsunuz. Üstelik ilgili cümleyi Bolt (kalın) ifadeyle de belirtmişsiniz. Çok basit bir şekilde size konu hakkında ki rahatsızlık dile getirilmesine rağmen yapılan ifadeyi savunmaya da devam ediyorsunuz.

Bilmiyorum, konuyu okuyan 3. kişilerin objektif değerlendirmesine bırakıyorum. Konu dışı olacak şekilde haber başlığını bu şekilde çıktığım için ben özür dilerim okuyuculardan.

İyi forumlar.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.