Şimdi Ara

İlk Türk Official Lineage2 C4 Serveri Açıldı. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mmorpgtr

suanda forumumuz yonlendırılme asamasında oldugunda kapalı ve ıstek yapan arkadasları goremıyorum . gecici bi hizmettir bu zaten ...oraya yazan arkadaslara yollayacagız dvd leri. 1-2 gun sabretmeniz yeterli

arkadaşım gerek kalmadı ben oyunu cdlerini yarın alıcam bi arkadaştan sen sadece oyunu nasıl kurucagımı söylesen yeterli patch indirmek lazım mı? ya da ne lazım bi sölersen çok iyi olur selamlar

• Oyunu dıger oyunlar gıbı ınstall edıyorsun ve ıstersen update edersın ...Sistem dosyasını ındırdıkten sonra oyun klasorunun ıcındekı system klasoru ıle degıstırıyorsun ve oyuna ordakı l2 icon undan giriyorsun zor deıl yani
  • .............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmorpgtr -- 21 Haziran 2006; 10:13:00 >
  • yani diyorsunki c4 deki tüm questler çalisiyor tüm moblar yerli yerinde güçleri normal bazi serverler gibi abartili degil
    en önemliside server açildiktan bir kaç hafta sonra kimsenin elinde s grade + bilmem kaçlar olmayacak diyorsun

helal olsun sizi kutlarim inşallah güzel bir server olur
  • arkadaşlar yok mu kimse bu test serverında yav... bugün bi tek arkadaşla karşılaştım, onun dışında kimse yok... 21 lvl darkelf assasinim var, questimi yaptım, d gradelerimi aldım... şimdide bi cüce açtım, recipe çıkartıyom... bazı recipeler parti ile düşüyor, dolayısyla arkadaşa ihtiyacım var... hadi biraz katılımcı olun... bu test serverı alternatif serverım oldu es-l2 olmadığı zaman bu serverda takılıyom (es-l2'ninde suyu çıkmaya başladı bu aralar, yarım saattebir down filan...)

Darkelf Assasin nick : Nellas
    Dwarf nick : Cimcime

bide bu test serverında bi hata buldum sanırım... Darkelf village npclerine item satılıyor ya, bi kerede 3-4 malzemeden fazlası traderlara satılmıyor... gludio, giran ve gludin'de böyle bir sorunla karşılaşmadım... darkelf villagedeki traderlara "sell" deyince bi kerede en fazla 3-4 item satılabiliniyor.... 3-4ten fazla satmaya kalkınca "NO HTML" diyor... ve bişey daha eklemek istiyorum, karakter kapı eşiklerine takılıyor. bugün darkelf villagede duvara yapıştım, ileri geri gidemedim oyuna restart attım düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blindingblow -- 22 Haziran 2006; 1:25:57 >

• @Blindingblow ilgi ve alakanıza tesekkur ederım .belırttıgınız ıtem satamama olayı ve html sorunu repicelerden olası bı sorundu suanda duzelmesı gerekıyor. ıste testın amacıda bu zaten bulunan bug veya degısık sorunları bıze ıletıp serverımızı sorunsuz temız bı sekılde playerlara hazırlamak ..Onumuzdekı ayın 16 sında butun bug ve sorunlar fıxlenmıs vazıyette off serverımız sizlere hazırlanmıs olacak.
  • @mmorpgtr
    serverınızda "braided hemp" recipesi düşürmeye çalışıyorum, bi türlü düşmüyor... "Goblin Scout"lardan düşmesi gereken bu recipeyi, uzun uğraşlarıma rağmen düşüremedim... spoil ile sürekli "Willow Staff Head" düşüyor, başka bişey düşmüyor... spoil droplarında bi sorun ya da bi eksiklik var sanırım...
    ve oyunda GMlere ulaşamıyorum... /gmlist yazıyorum, "GMler bu servisi kullanmıyor." yazısı geliyor... oyunda GMlere ulaşabilsem, herbişeyi anında paylaşacam... GMler bu servisi açmazlar ise, GMlerin nicklerini bana pm yoluyla gönderirseniz sevinirim... Saygılar...
  • Su gunlerde Gm arkadaslarımızın onemlı ıslerı bulunmakta bızler bug lar ve serverda yasadıgınız sorunları kayıt altına alıyoruz sonradan yetkı ıcerısındekı ılgılı arkadaslara ıletecegız .Gonul ısterdıkı sıcagı sıcagına ılgılenılsın ancak suan kayıt almaktan baska bisey yapamıyoruz.Testten cıktıktan sonra bug lar fix lenmiş olacak bu arada Blindingblow gercekten ılgıne tekrardan Tesekkur ederiz.
  • @mmorpgtr
    recipeleri bi daha düşürmeyi deneyeceğim. düşüremezsem eğer, en azından ssd recipesi düşürürsem 40a takılırım questi yaparım, sonra olayım biter zaten...
    serverda bi bug daha var... bence önemsiz ama, neyse... söyleyeyim genede... magic skillerini açarken, istenilen spellbook yerine "Short Swordx1" yazıyor...
    size kolay gelsin... buglar bir an önce fixlense keşke... server tam anlamıyla açıldıktan sonra nasıl olacak merak ediyorum...
  • Dikkat edin ben bu serverda bildiğim tüm bugları kullanırım. Bana acc vermeyin ha
  • Selam Blindingblow, öncelikle ilgin için teşekkürler. Bu arada gmlerden biri benim sadece msj yazmak istedim, bu msjın senin msjlarına bir cevap, server ve forum hakkında genel bir bilgi olması için. Şuan server sadece test amaçlı açıldı, aslında bir ay sonra test amaçlı açılması gereken server aceleye geldi ve bir ay için öylesine açık kalacak. Bu bir ay içinde ne kadar çok bug bulabilirsek, çalışmalarımıza o kadar hızlı başlıyacağız. Gerek server, gerek forumla ilgilenen yok, foruma dikkat edersen zaten "OFFICIAL" yerine Offical, "BUG" yerine bag, "DWARF" yerine dwarv gibi terimler kullanan arkadaşlar sadece biz yokken bu işi yavaştanda olsa başlatıp yardım etmeye çalışan arkadaşlar...

Neyse benim sadece belirtmek istediğim foruma girdiğinizde başlıklara aldanıp "bu adamlarmı bug fixleyecek" diye lütfen aldanmayın ;) Örneğin; Diğer gm arkadaşımız ise çince forumlarda kriptolu .dll ile uğraşıyor :P

Amacımız Tr serverlarında bolca rastladığımız "EDIT" olayını bu serverdan uzak tutmak ilk başta, bunun için serverda 2 tane gm var, 2 side developer gm, 2 mizde arkadaşız ve bu serverda arkadaşlarımız oynasa bile bizim onlara karşı şimdiden koyduğumuz tavırdan dolayı bizden böyle birşey rica bile edemezler, ilerde server büyüdüğünde gm alırsakta gm logları takip edilicek, çünkü bizim de yaşadığımız bu edit olayını kendi serverımızda yapıp ne kimsenin hakkını yemeye, ne de vereceğimiz o kadar emeği çöpe atma gibi bir düşüncemiz var.

Onun dışındaki şeyleri zaman gösterir, biz elimizden gelenin en iyisini yapıcaz, umarım sizde serverda eğlenerek ve verdiğiniz emeği, oyun zevki ve eğlence olarak alabilirsiniz... Şimdilik söyliyeceklerim bu kadar, 1 ay sonra forum ve server temizlenecek, herşey baştan düzenlenecek ve hızlı şekilde bugları fixlemeye başlıyacağız, şuan kurulu olan server Lineage 2 Official Server Dosyalarıdır, Java tabanlı korsan yazılım l2 serverlarında belli bir sınırı aştıktan sonra lag olayından dolayı Official server dosyaları gibi büyük bir yükün altına girdik, bu yükün altına girerke elbette bilgi ve tecrübelerimize güveniyoruz...

• quote:

foruma dikkat edersen zaten "OFFICIAL" yerine Offical, "BUG" yerine bag, "DWARF" yerine dwarv gibi terimler kullanan arkadaşlar sadece biz yokken bu işi yavaştanda olsa başlatıp yardım etmeye çalışan arkadaşlar...

yazilan yazıLara deil, yapılan icraatlara bakacagız. yakındır.
  • beni cevapsız bırakmadıkları için haqn ve mmorpgtr'ye teşekkür ediyorum... saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blindingblow

beni cevapsız bırakmadıkları için haqn ve mmorpgtr'ye teşekkür ediyorum... saygılar...

Bu arada recipe düşürdük soulshot D grade, spiritshot ı denemedim, solo kesince düşmüyor olabilir ama party de düştü, ayarlamamız gereken bir sürü şey var daha. Zamanla düzelticez bunları ;)
  • quote:

yazilan yazıLara deil, yapılan icraatlara bakacagız. yakındır.

O zaman gorusmek uzereye diyelim ! Sizin server iniz de hayırlı olsun inşallah beklediginiz seviyeye gelirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmorpgtr -- 23 Haziran 2006; 20:12:22 >
  • ARKADAŞLAR SITEMIZ HAZIRLANMISTIR ARTIK ACC LARINIZI SİTE ARACILIĞI İLE ALABİLİRSİNİZ.

http://www.mmorpgtr.com/
  • helal beyler.. bizde geliris işalla..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mmorpgtr

Evet server rpg üzerine olacak o yüzden rateler düşük yapmayı düşünüyoruz

aga şöle x45 x40 gibi yapın yeter bide skill açtırtmak için kitap alma zorunluluğu yapmazsanız sevinirim
  • Arkadaslar server acilmis bulunmakta bekleriz herkesi

Bazi seylerde problemler var fakat agustos basinda hepsi duzeltlmis olucak ve server full oficial olacak
    SevenSings da bi problem var arkadaslar , Tattoo lar ozel tattoolar la birlikte agustos basinda eklenmis olucak SevenSings icin simdilik bisey soyleyemiyorum arkadaslar , diger konularda genel olarak bir puruz yok , 5 gun kadar geciktik fakat sozumuzu tuttuk arkadaslar , destek olmak isteyen herkesi bekleriz , oynamak isteyende

herkese kolay gelsin ;)
  • www.mmorpgtr.com bilginize.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.