Bildirim
İlk Web Tasarımlarım
JACK & JONES JORLINEN BLEND KNIT SS POLO SN Triko Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBXX951L
3 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
güzel olmuş bence, bunlar sadece arayüzler mi yoksa kodlamalarırda varmı -
quote:
Orijinalden alıntı: murat.tanbay
madem yeni başlıyorsun bir tavsiyede bulunayım. photoshop'u kesinlikle tavsiye etmiyorum, fireworks daha iyi. hazır stillerle çok güzel menü ve butonlar yapabilirsin.
bu yorumu ciddi mi yazdınız? fireworks mü kaldı, biraz teknikleri inceleyin.
tasarımların başlangıç için fena sayılmaz, renk bilgin ve yerleşim mantığın geliştikçe daha iyi olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Relative Minors -- 7 Ekim 2012; 18:22:51 > -
quote:
Orijinalden alıntı: elektronikyazilim
güzel olmuş bence, bunlar sadece arayüzler mi yoksa kodlamalarırda varmı
teşekkürler şuan sadece arayüz.. Fireworks kullandım ama ben hazır çalışmak istemiyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: gokhanbey
quote:
madem yeni başlıyorsun bir tavsiyede bulunayım. photoshop'u kesinlikle tavsiye etmiyorum, fireworks daha iyi. hazır stillerle çok güzel menü ve butonlar yapabilirsin.
tasarımların başlangıç için fena sayılmaz, renk bilgin ve yerleşim mantığın geliştikçe daha iyi olur.
Fireworks gibi kullanışsız programı photoshop la kıyaslaman ve tavsiye etmen çok komik
-
quote:
Orijinalden alıntı: melihgezer
quote:
quote:
Fireworks gibi kullanışsız programı photoshop la kıyaslaman ve tavsiye etmen çok komik
haklısın fireworks u photoshopla kıyaslamak doğru değil fakat photoshop u da fireworks ile kıyaslamak doğru değildir... Web tasarımı yapıyorsan hem photoshop hem fireworks hem illustrator hem flash hem dreamweaver gerekli... Hepsine de yeri gelince ihtiyaç duyuyorsun...
-
quote:
Orijinalden alıntı: frekans33
quote:
Orijinalden alıntı: melihgezer
quote:
quote:
haklısın fireworks u photoshopla kıyaslamak doğru değil fakat photoshop u da fireworks ile kıyaslamak doğru değildir... Web tasarımı yapıyorsan hem photoshop hem fireworks hem illustrator hem flash hem dreamweaver gerekli... Hepsine de yeri gelince ihtiyaç duyuyorsun...
evet haklısın iyi bir şeyler ortaya çıkarmak istiyosan zaten bunlara ihtiyaç duyuyosun
-
Güzel olmuşlar, beğendim -
quote:
Orijinalden alıntı: xxx.king.xxx
Güzel olmuşlar, beğendim
Teşekkür -
Yorum yapacak yok mu ? -
quote:
Orijinalden alıntı: feCiaLem
Yorum yapacak yok mu ?
kod varmı yoksa sadece photoshop ile resimlerimi koydunuz ? -
quote:
Orijinalden alıntı: alexi7
quote:
Orijinalden alıntı: feCiaLem
Yorum yapacak yok mu ?
kod varmı yoksa sadece photoshop ile resimlerimi koydunuz ?
kod bölümüne daha geçmedim şuan psd. onaylandıktan sonra başlayacağım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X