Şimdi Ara

İlk Web Tasarımlarım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yorumlarınızı ve eleştirilerinizi bekliyorum. Bunlar ilk web tasarım çalışmalarım photoshopda yaptım. Lise 3 öğrencisiyim
     İlk Web Tasarımlarım

İlk Web Tasarımlarım

İlk Web Tasarımlarım

İlk Web Tasarımlarım

İlk Web Tasarımlarım

İlk Web Tasarımlarım

Edit: Yeni resim eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *CSR -- 14 Ekim 2012; 15:15:41 >

• güzel olmuş bence, bunlar sadece arayüzler mi yoksa kodlamalarırda varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat.tanbay

madem yeni başlıyorsun bir tavsiyede bulunayım. photoshop'u kesinlikle tavsiye etmiyorum, fireworks daha iyi. hazır stillerle çok güzel menü ve butonlar yapabilirsin.

bu yorumu ciddi mi yazdınız? fireworks mü kaldı, biraz teknikleri inceleyin.

tasarımların başlangıç için fena sayılmaz, renk bilgin ve yerleşim mantığın geliştikçe daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Relative Minors -- 7 Ekim 2012; 18:22:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektronikyazilim

güzel olmuş bence, bunlar sadece arayüzler mi yoksa kodlamalarırda varmı

teşekkürler şuan sadece arayüz.. Fireworks kullandım ama ben hazır çalışmak istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanbey

quote:

madem yeni başlıyorsun bir tavsiyede bulunayım. photoshop'u kesinlikle tavsiye etmiyorum, fireworks daha iyi. hazır stillerle çok güzel menü ve butonlar yapabilirsin.

tasarımların başlangıç için fena sayılmaz, renk bilgin ve yerleşim mantığın geliştikçe daha iyi olur.

Fireworks gibi kullanışsız programı photoshop la kıyaslaman ve tavsiye etmen çok komik

• quote:

Orijinalden alıntı: melihgezer

quote:

quote:

Fireworks gibi kullanışsız programı photoshop la kıyaslaman ve tavsiye etmen çok komik

haklısın fireworks u photoshopla kıyaslamak doğru değil fakat photoshop u da fireworks ile kıyaslamak doğru değildir... Web tasarımı yapıyorsan hem photoshop hem fireworks hem illustrator hem flash hem dreamweaver gerekli... Hepsine de yeri gelince ihtiyaç duyuyorsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: frekans33

quote:

Orijinalden alıntı: melihgezer

quote:

quote:

haklısın fireworks u photoshopla kıyaslamak doğru değil fakat photoshop u da fireworks ile kıyaslamak doğru değildir... Web tasarımı yapıyorsan hem photoshop hem fireworks hem illustrator hem flash hem dreamweaver gerekli... Hepsine de yeri gelince ihtiyaç duyuyorsun...

evet haklısın iyi bir şeyler ortaya çıkarmak istiyosan zaten bunlara ihtiyaç duyuyosun

• Güzel olmuşlar, beğendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxx.king.xxx

Güzel olmuşlar, beğendim

Teşekkür
  • Yorum yapacak yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: feCiaLem

Yorum yapacak yok mu ?

kod varmı yoksa sadece photoshop ile resimlerimi koydunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alexi7

quote:

Orijinalden alıntı: feCiaLem

Yorum yapacak yok mu ?

kod varmı yoksa sadece photoshop ile resimlerimi koydunuz ?

kod bölümüne daha geçmedim şuan psd. onaylandıktan sonra başlayacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.