Şimdi Ara

İlk Windows 10 telefonları resmiyet kazandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • valla lumia 820 kullanıyorum memnunum bana yetiyor. Yeni alacaksamda 4k ekranlı bir lumiaya geçiş yapmayı düşünüyorum umarım microsoft fazla bekletmez :)
  • Windows'un tebrik edilecek tek yanı biz böyle böyle bişey yaptık ama alır mısınız bilemeyiz demesi, açık sözlü olmasıdır. performans-fiyat kategorisinde bile olamaz bu telefon
  • Microsoft potansiyelinin farkında değil. Güçlü donanım, kaliteli malzeme, uygun fiyat diyerek piyasaya 3 telefon çıkarsa yetişecek rakiplerine. LG böyle tutundu piyasaya işte taktik basit aslında..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: megozenn

Microsoft potansiyelinin farkında değil. Güçlü donanım, kaliteli malzeme, uygun fiyat diyerek piyasaya 3 telefon çıkarsa yetişecek rakiplerine. LG böyle tutundu piyasaya işte taktik basit aslında..

İşletim sisteminin buna ihtiyacı yok.

Fazla 3b oyun yok zaten. Var olanlar en düşük cihazlarda bile çalışıyor.
  • olağan_şüpheli kullanıcısına yanıt
    wp 8 çıkalıdan beri bu sefer olacak diyoruz ama nafile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosica -- 6 Haziran 2015; 21:46:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

quote:

Orijinalden alıntı: Angel of the Lord

Iyi ki bir "dusuk donanimda stabil çalışıyor" furyasi var. Resmen sd 400 ve 200 serisi islemcileri microsoft bitirdi. Ki stabil calistigi da yok. Menude kasiyor dusuk telefonlar. Programa girerken de iki üç saniye bekletiyor. Bahsettigim telefon ya 520 ya da 530. Arkasi hafif kavisli modeldi. Arkadaşın telefonu.

Eline 520-530 almayan konuşuyor

Bende 520 vardi. Ilk bir iki ay haricinde takilmadan kasmadan calistigini gormedim. Dayanamadigimdan artik arabada muzik calar gorevi yapiyor.

Yani bilmiyorum wp kullananlarin kasmak,takilmak anlayisini.sanirim ana karolu ekranda, karolari asagi yukari kaydirmak olsa gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

quote:

Orijinalden alıntı: Angel of the Lord

Iyi ki bir "dusuk donanimda stabil çalışıyor" furyasi var. Resmen sd 400 ve 200 serisi islemcileri microsoft bitirdi. Ki stabil calistigi da yok. Menude kasiyor dusuk telefonlar. Programa girerken de iki üç saniye bekletiyor. Bahsettigim telefon ya 520 ya da 530. Arkasi hafif kavisli modeldi. Arkadaşın telefonu.

Eline 520-530 almayan konuşuyor

Bende 520 vardi. Ilk bir iki ay haricinde takilmadan kasmadan calistigini gormedim. Dayanamadigimdan artik arabada muzik calar gorevi yapiyor.

Yani bilmiyorum wp kullananlarin kasmak,takilmak anlayisini.sanirim ana karolu ekranda, karolari asagi yukari kaydirmak olsa gerek.

telefonun bozuk

• quote:

Orijinalden alıntı: cosica

wp 8 çıkalıdan beri bu sefer olacak diyoruz ama nafile.

+1

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.