Şimdi Ara

İLK YIL YURTTA DEĞİL EVDE KALMAK? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
3.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Cevabınız için teşekkürler hocam, up.
  • Ev idare etmek basit bir şey değil bekar bile olsan. Kişi biraz kendine göre düşünmeli her ikisinin de avantajları ve dezavantajları var. Ben 4 sene yurt + 4 sene de evde kalmış birisiyim ve evde kalmaya devam ediyorum.Yurtların tartışmasız en sevdiğim yanı paranı ödüyosun ve bi daha hiçbişeyi düşünmüyosun hepsi içinde, kiraymış internetmiş doğalgazmış yok işte bu ay şöyle geldi aa niye böyle oldu koş sular idaresine koş oraya kayıt ettir yok ordan şu kağıdı al kaybetme falan bu aksiyonlar biraz yoruyo ve strese sokuyo adamı o yüzden yurtta o yönden kafam rahattı.Ama evde de kimseye bağlı değilsin yani kimse sana kaçta giriyon içeri veya nerden geliyon diye sorguya çekemez istediğin kişiyi misafir et ya da etme istediğin yemeği yap istediğin eşyayı zerzevatı koy içeri.Dediğim gibi daha örnekler üretilebilir ikisinin de kendilerine göre artıları ve eksileri var.Ama benim fikrimi sorucak olursan en azından bi ilk sene yurtta kal çevreni tanı çünkü tanımadığın kişilerle eve çıkmanı tavsiye etmem, ev ortamında tanıma yani kimseyi çok başın ağrır.Kendin eve çıkacaksan o ayrı tabi de o da ayrı bi sorumluluk. Ama yani senle aynı şehre gelen memleketten tanıdığın çok yakın arkadaş falan filan o tip şeyler varsa ilk sene eve de çıkabilirsin başta zorlanırsınız ama alışırsınız. Ama ilk sene kendi başına eve çıkma yani bence.

• Teşekkürler hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.