Şimdi Ara

İlker Yasınnn... ::((((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu adamı nasıl sustururuzz yapmasınnn yorummm yaaa bunamışşşş.....

• yaaa adamm kapa cenınııı yaaaaa
  • ben açacaktım bu topic i. valla gerizekalı bu adam. yok chelsea büyük takım çok paralar harcanmış yok bilmem ne fener çok hatalıymış. ulan biz görmüoz mu bilmiyor muyuz neyin noldugunu. galatasaraylıyım beni delirtti fenerliler ne düşünüyor çok merak ettim.
  • Yahu gına geldi bu adamdan. Param olursa star tv'yi alıp ilker yasini işten atmak olacak. : P Chelsea gelmiş yurdum takımıyla maç yapıyor adam gibi seyredemiyoruz..
  • suç bu adamda değil hala bu adama tv de maç yorumlama şansı verenlerde
  • star tv nin mesaj veya telefon numarası varmı arayalım konuşmasın şu adam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • delirtti yaa yok chelsea çok büyük takım adamları çok iyi sus be adam bari moralimizi bozma yaaa
  • adam yorumlarıylw stres yapıyo yaaaa gerıııı mıdırrrr
  • Adam diyor "FB her buludğu tehlikeli pozisyondan sonra kalesinde tehlike yaşıyor"

Fb daha kaleye gidemedi ki.
  • golude attıkkk susutu bırazz
    volkanı beyenmışşşş adammmm
  • düzeldi şimdi hep övüyo feneri
  • quote:

Orjinalden alıntı: wandy

düzeldi şimdi hep övüyo feneri

en bastan boyle yapsaydıyaaaaa yahuuuu

3-3-3-3-3-3-3-3-

89dk
  • böyle dönek bi adam yok. fener büyük takıma geldi en sonunda. noldu 1000000 dolarlık takım bilmem ne.... bir galatasaraylı olarak fenerbahçeyi canı gönülden kutlarım bu heyacanı bize yaşattığı için.
  • o yanındaki elemanla 5para etmez bir ikili olmuşlar..helal olsun stara şampiyonlar ligi böyle heba edilir..
  • adam star tv spor möüdürü.Kimi kime şikayet etceksiniz ki star tv yi arayıp

Hll olsun fenere:)
  • sövmemek elde değil.Fenerbahçe golu atmadan önce dakkikati hatırlayamıyorum spiker fenerbahçenin durumunu soruyor işte gol buldu kalesinde sizce toparlanabilecekmi gibisinden ilker yasin denilen herifte chelsea nın durumunu anlatıyor işte gol buldu üzerindeki korku azaldı daha iyi oynuyor diye.Lan akıl var mantık var spiker fenerbahçeyi soruyor sen niye chelseayi anlatıyorsun ki
  • sövmemek elde değil.Fenerbahçe golu atmadan önce dakkikati hatırlayamıyorum spiker fenerbahçenin durumunu soruyor işte gol buldu kalesinde sizce toparlanabilecekmi gibisinden ilker yasin denilen herifte chelsea nın durumunu anlatıyor işte gol buldu üzerindeki korku azaldı daha iyi oynuyor diye.Lan akıl var mantık var spiker fenerbahçeyi soruyor sen niye chelseayi anlatıyorsun ki

• Demek böyle düşünen sadece ben değilmişim...

Adam hakkaten ancak bu kadar rezalet bir yorum yapabilir... Spiker fenerbahçe nasıl diye soruyor..Adam chelsea'yi yorumluyor ..şöyle iyi böyle iyi diye....
    Ama en güzel cevabı sahada Fenerim verdi bunlara...
  • Biz gol atana kadar Fenerbahçe için demediğini bırakmadı, gol attıktan sonra yere göğe sığdıramadı. Aldığın paraya yazıklar olsun. O kadar yorumu ben de yaparım.

Bu arada bir topic de Hakan Ünsal için açmak lâzım. Rıdvan'ın yanında fasulyeden gibi duruyor. Nereden torpilliyse artık... Ntv gibi bir kanalın klasına göre değil bence.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.