< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
İLKLERİN BANKASI AKBANKDAN BİR İLK DAHA! ÖDEMEYİ NORMAL YAP CHİP PARA İLE ÖDE (3. sayfa)
-
-
Kamp derken kart borcunu chiple odenmez mi aidatsizda
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Harcamalarını ödersin ikisi de aynı şey ancak chip para kazanacak kampanya yok diyorum hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Akbank kartla kazanip aktarım olmaz mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hangi kampanyalar var üstad akbank kartta ss atabilir misin?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
@aliyildizim7 şu ilklerin bankası ibaresini lütfen kaldır
ne ilkler gördük Akbank mı herşeyin öncüsü? 1980lerde Sabancılar tarafından kurulan banka işte.
yani başlık çok uzun kısaltsan konuya ilgi daha iyi olur
-
puanların silinememesi, başvurulan kredi kartını anında kullanabilme kolaylığı ve şimdi de bu konu yani hep akbank başlatıyor ilkleri hep öncü oluyor hakkını vermek lazım
-
ben şunu anlamıştım provizyonda iken chip para ile ödeme seçeneği çıkmıyor yatıp kalkınca dönem içine düştüğü için o zaman chip para ile öde seçeneği çıkıyor sanmıştım
-
oluyor ekran resmini paylaştığım kart aidatsız kart zaten free kart
-
oluyor akbank kartındaki chip paraları kredi kartına çağrı merkezinden aktarabilirsiniz
-
sanal kart ile yapılan alışverişi chippara ile ödedikten sonra eğer iptal durumu olabilecekse sıkıntı yaşarsınız bu durumlarda asıl kart ile yapın. ben 1 ay sanaldan asılkarta puan geçmesi için bekledim
-
güvenlik için sanal kart çıkarıyorlar o da zahmetli oluyor ve normal karta yönlendiriliyor. şimdi sizin işlem tam nasıl oldu normal çekim alışveriş yapıp chip para ile ödeye çevirdiniz ve o işlemi iptal etmek zorunda kaldınız bu durumda sistemsel olarak nasıl birşey oldu sanal kartınıza normal çekim iadesimi yattı
-
öncelik sanalkarttan alışveriş yaptım sonra dönemiçine yansıyınca chippara ile ödeme gerçekleştirdim. dönem fazlalık bakiyesini vadesiz hesaba aldım sipariş iptal edildi tutar -bakiye yansıdı ama chippara asıl karta yüklenmedi. canlı destek ile işi çözemedim görüntülemeleri sınırlı galiba bana sanal kartta chippara olmaz diye kestirip attılar. müşteri hizmetleri ile görüştüm, chipparanın sanal kartta olduğunu talep açılması gerektiğini belirtiler 1 ay gibi bir süre sonunda chippara yüklendi.
-
yani hem tutar olarak hem de chip para olarak mükerrer ödeme geldi sana yanlış mı anlıyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X