Şimdi Ara

illa bot diyorsanız okuyun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şahsen bende bota bırakırken ks ayarıyorm.Çünkü gianta dalınca kıronun biri gelip ks yapıo ve bot bırakıo giantı o yüzden herkes ks ayarlar botunu.Siz gianta ks yapmayın bizde ks ayarlamayalım botu (:
  • Artık ks yapanlarda pek umruma gelmiyo ben karışmıyorum, onlar karışırsa ama karışsın, herzaman aynı yaratığın çıktığı bir kaç yer vardır. Sabit durmak zorunda hissetmiyorum. Ben trader olma hevesi ile 20 level oldum. peşime takılan yaratıklardan kurtuluyorum, ama adam 60 levellik devesi ile dönüp duruyor arkamda. yıldızım tek yıldız, sincam da alamıyorum, sanal kart sorun verip duruyor bu sistemde. NPC thief i takıyolar peşime 60 level. Ben nasıl kaççam ne yapcam, attan inmiyorum pot basıyorım. Attan düşürüyor beni ? Bu sizce bir bugmu ? Tanıdıkda yok oyunda yanıma hadi tanıdık 4 tane kırk level bulsam, onları bile bir dakikada yatırır. Bu şekilde gidenleride gördüm aynı yani. Benonu bunu bilmem, level kasıp hunter olcam ne trader ne thief. oturcam 80 level yapcam, ilk levelleri koruycam. Tüm boş vakitlerimde kasıyom hadi hayırlısı. Herkes gücü yettiğine olmalı.

Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rocksound -- 21 Şubat 2007; 10:49:38 >
  • Kardeş sana hak veriom bu bot çular insanı delirtir yaa kasıon bari adam gibi kas milletin kestigi yaratıga saldırıyorlar bide bide intçilere uyuz oluyom adamlar elektirik skilini kullanıyorlar yakınında eyer kasıosan lvl bide yüksekse senn saldırdıgın yaratıgada öldürüyorlar ...neyse
  • Beyler bu bot olayına bende karşıyım ama yabancı adamlar kuruyo botu kasıyo 7/24 ondan sonra oyunda kendine sağlam bi çar edinip istediği ırk çılığı yapıyo bu yüzden evet bu konuda emeğe saygı olayına pek katılmıyorum ama bot kullanan arkadaşlar lütfen bot larınız geniş bi ayar imkanı var bildiğim kadarıyla lütfen botlarınız kendi lwl inizde olan yaratıkların yanında bırakın yada oralara programlayım lütfen şimdiden tşk ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: xmogax

guzel cvp arada bir cvp
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rocksound

Artık ks yapanlarda pek umruma gelmiyo ben karışmıyorum, onlar karışırsa ama karışsın, herzaman aynı yaratığın çıktığı bir kaç yer vardır. Sabit durmak zorunda hissetmiyorum. Ben trader olma hevesi ile 20 level oldum. peşime takılan yaratıklardan kurtuluyorum, ama adam 60 levellik devesi ile dönüp duruyor arkamda. yıldızım tek yıldız, sincam da alamıyorum, sanal kart sorun verip duruyor bu sistemde. NPC thief i takıyolar peşime 60 level. Ben nasıl kaççam ne yapcam, attan inmiyorum pot basıyorım. Attan düşürüyor beni ? Bu sizce bir bugmu ? Tanıdıkda yok oyunda yanıma hadi tanıdık 4 tane kırk level bulsam, onları bile bir dakikada yatırır. Bu şekilde gidenleride gördüm aynı yani. Benonu bunu bilmem, level kasıp hunter olcam ne trader ne thief. oturcam 80 level yapcam, ilk levelleri koruycam. Tüm boş vakitlerimde kasıyom hadi hayırlısı. Herkes gücü yettiğine olmalı.

Saygılarımla.

Dostum bizim oynadığımız SRO'daki bir saçmalık. Sanırım Kore'de böyle bir şey yok !!!

Bizim SRO'da hırsızlara, malı olan hırsızlara Thief çıkıyor, Kore SRO'da ise hunter. Sorarım size hangisi mantıklı !!!

Tabi ki Kore'deki sistem. 1 yıldız ticaretçilere asla ve asla oyuncu hırsızlar saldıramıyorlar bile ! Ticaretçiye sadece kendi levelinde 3-4 tane NPC hırsız saldırıyor.

İşte en mantıklısı kSRO'daki !!!

• valla kullanmayın şunu açıkcası bende kullanmıyorum halimden memnunumsade questlerimi yaptırıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o0PuSuLA0o -- 27 Şubat 2007; 9:50:23 >

• arkadaşım benim 3 atane ark hep botla kasıyo am asla ks yapmazlar birde ben size bişey dicem gidip botçulara neden pk olcakmış gibi yapıp kaçıyonuz?bottaki ayar sayesnde size sadırmıyo bot haberiniz olsun!!!!!!
  • lanet olsun bot a.daha server yani aciliyo bi bakiyon adam olmus 30 üstü.varmi böle bisi ya.sonra oluolar serverin en güclüleri.bu hilekarliktan baska bisi degildir bence.dün arkadasim bizim eve gelip silkroad bot u kurdu.ama ben kullanmiyorum emegimle charimi kasmak istiyorum.medem kendin kasmicaklar botla kasacaklar ozaman bu oyunu oynamanin anlami ne.bence joymax.su bot isine bi el atmali bu böle olmaz.yoksa biz hep eziq kalacaz

• quote:

Orjinalden alıntı: wwinntterr

lanet olsun bot a.daha server yani aciliyo bi bakiyon adam olmus 30 üstü.varmi böle bisi ya.sonra oluolar serverin en güclüleri.bu hilekarliktan baska bisi degildir bence.dün arkadasim bizim eve gelip silkroad bot u kurdu.ama ben kullanmiyorum emegimle charimi kasmak istiyorum.medem kendin kasmicaklar botla kasacaklar ozaman bu oyunu oynamanin anlami ne.bence joymax.su bot isine bi el atmali bu böle olmaz.yoksa biz hep eziq kalacaz

Ömrünün yarısını verene kadar 12 ytl verde bi tanede sen al.Hem kasma derdin kalmaz hemde eziq kalmazsın !

• quote:

quote:

lanet olsun bot a. daha server yani aciliyo bi bakiyon adam olmus 30 üstü .varmi böle bisi ya.sonra oluolar serverin en güclüleri.bu hilekarliktan baska bisi degildir bence.dün arkadasim bizim eve gelip silkroad bot u kurdu.ama ben kullanmiyorum emegimle charimi kasmak istiyorum.medem kendin kasmicaklar botla kasacaklar ozaman bu oyunu oynamanin anlami ne.bence joymax.su bot isine bi el atmali bu böle olmaz.yoksa biz hep eziq kalacaz

Ömrünün yarısını verene kadar 12 ytl verde bi tanede sen al.Hem kasma derdin kalmaz hemde eziq kalmazsın !

kredi kartı bul alsın :))

bn sana elden werem sn al :P :))
  • beyler bot yasak diil ve yasak olmayacak ve isteyen herkes kullanacak bota karşıyım çünkü bot kullananlar beni geçiyo. bu sadece benim değil benim gibi bot kullanmayan herkesin düşüncesi
  • Bence en ii yöntem yüzükçüden yanınıza prodector alın bi 30-40 tane 0,3-0,4 k bi şey deil kurun onu yatsın bot ben çok yaptımmmm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeRMiNSToR -- 27 Şubat 2007; 18:22:24 >
  • ok para ver alam
    quote:

Orjinalden alıntı: Flex2oo8

quote:

lanet olsun bot a.daha server yani aciliyo bi bakiyon adam olmus 30 üstü.varmi böle bisi ya.sonra oluolar serverin en güclüleri.bu hilekarliktan baska bisi degildir bence.dün arkadasim bizim eve gelip silkroad bot u kurdu.ama ben kullanmiyorum emegimle charimi kasmak istiyorum.medem kendin kasmicaklar botla kasacaklar ozaman bu oyunu oynamanin anlami ne.bence joymax.su bot isine bi el atmali bu böle olmaz.yoksa biz hep eziq kalacaz

• quote:

Orjinalden alıntı: ilker92

Bence en ii yöntem yüzükçüden yanınıza prodector alın bi 30-40 tane 0,3-0,4 k bi şey deil kurun onu yatsın bot ben çok yaptımmmm.

hayır protector botları engellemio genelde oyuna yeni başlayanları etkilio. ben ilk başladığımda protectora daldım(tabi ne olduğunu bilmiodum) ve yattım. ben şimdi bot muyum??
  • ya beyler bu bot nerden alınıo ben daha dün başladım da
  • quote:

Orjinalden alıntı: harew

ya beyler bu bot nerden alınıo ben daha dün başladım da

üzgünüm ama bot ile ilgili bilgi vermek yasak
  • arkadaşlar bende botum ama kimseye zararım yoq kasarken sadece beni sinir edenlere elle ks yapardım mağarada kasarken okul var iş var vs vs vs bot şart hele bu lvl de isen ama botumun ayarını 4 4 lük yapar kimseye zararı olmıyacağı şekilde kastırırım zaten ks yaparken tamm ex alamıyolar onlar oyunu bilmeyen kendini bişey zanneden insanlar yapıcak bişi yoq hep öle oldular ve öle kalıcaklar bence biz Türk ler olarak hep birlik ve beraberlik içinde olmalıyız
    mesela dw alt kapıda thieflik yapıyom Türk ü salıp yabancının mallarını alıyom bi hunter geliyo yanında afedersiniz ama ezik bi hunter Türk onla beraber bana dalıyo önce yüksek lvl liyi yatırıp sonra o söylemekten nefret ettiğim ezik kelimesini kullanmak zorunda bırakan insan ben onu kesince başlıyo küfüre be kardeşim eziksen ve bi Türk e dalıyosan elbet o seni sinirlenip kesicek ne küfür ediyon bana dokunmayan Türk ü ellemediğim halde ben intim diye beni kesebileceğini zanneden oyunu daha tam çözememiş Türk ler dalıyo ezilincede başlıyolar globalden küfür etmeye lütfen arkadaşlar biz Türk ler olarak kenetlenip gavurlara karşı durmalıyız sana ks yapan botmu var çağır kardeşim o zaman yüksek lvl bi int arkadaşını temizles,n etrafını sabaha kadar bi şey kestirme bak o zaman bi daha ks yaptırcakmı ve aynı monster haritanın bi çok yerinde var gez arkadaşım milletten uzak yerlerde gönül rahatlıyla sakınce kas lvl ini sana kimse inadına ks yapmaz sen bi gıcıklık yapmadıysan olay bundan ibaret magara giriyon ufacık oda bana zor yetiyo du 2. b, sahıs geliyo hasa kasarız zar zor ama Türk 3 olarak geliyo monster çıksada kessek die bekliyoz ama bi yabancı geliyo other room pls diosun adam çekip gidiyo bizim milletimiz benceil oldukca biz hiç bir yere varamayız arkadaşlar yavaş yavaş düzelmeye ve düzeltmeye çalışmalıyız bilincli olmalıyki hem oyunda hem hayatta belli bi yerlere varalım çok konuştum ii oyunlar

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.