Şimdi Ara

Illaoi duyuruldu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Fasmodey

http://www.surrenderat20.net/2015/11/1110-pbe-update.html

Beyler kalbime inanıyor bu Azir skini ne biri bana açıklasın. Riot onca çöp skinden sonra böyle skin çıkırınca ben şok. Sanki bütün potansiyeli Azir'de toplamışlar, bu ne mükemmel model ve splash art.

Azir muhteşem olmuş. 1350ler arasında en iyisi açık ara.

Ayrıca Tristana da çok güzel, çok tatlı yav Bir Tristana sever olarak bu kostümü almayı düşünüyorum çok tatlı abi

• quote:

Orijinalden alıntı: Cowinenge

Oynanmaz bu, mobil skili yok ve adc metası geliyor.

istediği kadar adc metası gelsin adc'nin yanına gitmeye ihtiyacı yokki e skili ile ruhunu çekebiliyor ona vursanda adc'ye vurmuş sayılıyorsun zaten ve geniş bir alanda deli gibi slow veriyor rakibe. e skilini bir daha izle istersen.
  • Xin menzil artmış J4 neden artmamış? Xin menzil 225 nedir abi 550 yapsalarmış bari.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fasmodey kullanıcısına yanıt
    bildiğin kartuş olmuş bu. ama fena değil beğendim.

bu arada bu yeni gelen çar baya heybetli bişeye benziyo ritonun son zamanlarda çıkardığı şampiyonlar farklı mekaniklere sahip,oyunu zenginleştiren şampiyonlar.

Edit : Bu arada varus skini aşırı güzel olmuş. Bu oyunun açık ara en güzel skinleri varusundur. Hiç oynamadığım bi champ olsa da skinlerin hepsi birbirinden güzel. Gay varus dediğimiz erosa benzeyenin bile düşüncesi süper.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heyea -- 11 Kasım 2015; 13:33:21 >
  • Tavuklu dondurma severim 🍦

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Naru bunu beğendi.
  • Blade Waltz kullanıcısına yanıt
    Peki tşk
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.