Şimdi Ara

illaoi neden oynanmaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bence çok op ful tank kassan bile normalden fazla vuruyo koridorda ezmek çok zor 1v5 girse bile çok rahat 2 3 kil alıyo neden oynamıyolar anlamıyom

• quote:

Orijinalden alıntı: umutcicen

bence çok op ful tank kassan bile normalden fazla vuruyo koridorda ezmek çok zor 1v5 girse bile çok rahat 2 3 kil alıyo neden oynamıyolar anlamıyom

Aynen hocam benim main hero karsisinda durabilen pek hero yok gecen gun Ful hp shene 1200 vurdum tekte u ile tfde eger e tutturursan u daha cok vuruyor dun 1v4 quadra kil aldim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlara kafanı yorma ve spamlamaya devam et.
  • Mobil değil ama oynanabilir bir hero.
  • aslında alanlar var ama ben neden almadığımı söyleyeyim : innnaanılmaz derecede saçma zevksiz sıkıcı ve braindead olduğu için
  • 1v5 penta atınca çok zevkli oluyo aslında :D
    belki bi tek ben zevk alıyorumdur
  • Bildiğim kadarıyla ultisi açıldığında meydanda ne kadar fazla şampiyon varsa damage o oranla artıyor. 1v1'de aldığınız illaoi'yi 2v1 daldığınızda babayı alabilirsiniz. TF'lerde çok sağlam.
  • topa gank atan adamıda karşı toplanerıda zorlanmadan kesiyor arkadaş çok saçma hero.Topa yasuo çekmiştim ilk kanı alıcam derken 2 tane tentacle bi koydu daha trade girmem dedimSonra kesiyorsun ayrı ultisinin oldugu alandan e ile çıkıyorsun q stackleyip e q oto atack r sonra e fullediysen 2 e atıp kesiyorsun mr kasmamış oluyor ama yine çok zor belkide llaoi oynayan adam çok iyi değil diye kestim bilmiyorum
  • çünkü e sinden kaçmak kolay solo kennen quinn işini bitiriyo uzaktan harrasla illoi darius gibi off tank ad tankları severim eskilerden bi görüntü :D illaoi neden oynanmaz
  • iyi bir adc kolaylıkla yok edebilir

çok hantal
  • Oyundaki en hantal çar heralde ortalama şekilde kitelansa yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.