Şimdi Ara

İllaoiyi Nasıl Durdurabiliriz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
5.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Irelia ile oynuyorsan level 4-5'ten sonra trade girebilirsin ancak çok hızlı çıkman gerek. O yüzden Q'nu, onun dibinde olan minyona atıp yaklaşman ve sonrasında stunlayıp 2 kere aa yapman gerekecek. Q'yu ise hasar vermek için değil, gerinde kalan minyona sekmek için kullanacaksın. Irelia'yı ciddi oynuyorsan rünlerinde az buz bir saldırı hızı olmayacağından, 2 kere aa yapman çok hızlı olacaktır zaten. Hele ki şu colossus nerf'lenmeden önce çok işe yarıyordu bu taktik. Neredeyse sıfır hasar alarak çıkabiliyordu Irelia bu trade'den. Aynı şekilde 6 level olduğunda iki taraf da, Q'yu hasar olarak vurmaktan çok, skill dodge'lamak için kullanırsan daha fazla verim alırsın derim. Kısaca, Irelia ile bu match up'ta, her girdiğin trade, bir sonrakinden biraz daha ağır olmalı ve kazanabilmelisin. Çünkü doğru kabiliyet ve skill dağılımı ile sustain konusunda avantajlısın. Bu da lane aşamasında hayati bir faktördür her türlü match up için.

• Ao Sol kullanıcısına yanıt
    düşündüğünüz hero yasuo mu?
  • I Stand Resolute kullanıcısına yanıt
    Normal şartlarda mid ve sup mainim solo 3.lanem o yüzden çok üst düzey oynayamıyorum
  • @Ao Sol Düşündüğümüz heroyu sadece Yasuo'ya karşı alıyoruz. Yoksa güçteki dengeyi bozarız..

@14alper41 Karşısına yine koridor kabadayısı Renekton öneririm. Early'si güçlü olan çoğu hero olur ya. Darius olur. Olur da olur. Önemli olan doğru oynamak.

Edit: Zac çıkmıştı kutudan, bir kutu daha açtım anahtar gelince, yine zac çıktı. Baya şanslıyım. Bu sezon riot kafayı bana cidden taktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlazeR ` myth -- 14 Ocak 2017; 1:37:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: U Mad BRO

Menziline girme hebele hübele, e sini doçla hede hödö, olaf alırım içinden geçerim laga luga.

Evet eleştiri bitti şimdi gerçek yoruma geçiyorum. İllaoi klasik bir koridor kabadayısı diyebiliriz ancak diğerlerinden farklı olarak takım savaşlarında düşmek yerine bir yıldız gibi parlıyor bu harun abi mi desem, saplı sultan mı desem ablamız.

Öncelikle koridorda mümkün olduğunca minyon arkasında kalarak ruhunuzu çekilmekten koruyunuz, ancak nereye kadar, elbet o çeker bi yerde fırsat bulup, işte o zaman önemli bir karar anı var, ya takasa girip ruhunuzu kurtaracaksınız, ya da maho ağa gibi topuklarınız arkanıza vura vura kaçacaksınız. Onun dışında mümkün olduğunca 6 levelden önce kırın belini, gerekirse midiniz gelsin flashını alın mutlaka. 6 levelden sonra o koridor girilmez oluyor 1v2-3 yapabilir illaoi.

İlerleyen oyunda ise vurkaç önemli olabilir ama bundan daha önemlisi can yenilemesini engelleyin , ahtapotun kolları kesebilirseniz kesin. Ve mutlaka takımınızda bir ignite olsun. Büyücünüz yoksa sona, karma, soraka varsa supa bile olsa morello aldırın. Adc son fısıltı tercihini fani hatıratından yana kullansın. Hatta 800 goldu bir kayıp olarak görmeyin, korudor aşamasında celladın çağrısı alın ki can yenileyemesin.

Koridor kabadayısı İstemsiz olarak kaan kural geldi aklıma

• quote:

Orijinalden alıntı: Postal Dude

Koridorda sabit durmuyorsun,C harfi çizerek ( minyonları C harfinin ortasına al ) skillerini doçluyorsun.Kesinlikle E'sini yeme. Uzun savaşlara girme.Pantla zaten uzun savaşamazsın,dürtüp farm yapmaya bak.Dövüşmek istersen güvenli bölgesinden uzağa kitelaman gerekecek.Özellikle ruhunu çektiği yerde kesinlikle dövüşme.
    Irelia için,bitkinlik flash iş yapar.Burstleyeceği zaman seni basarsın bitkinliği.Takaslar için ve genel vs taktiği için;Q ile girer,sersem atarsın. birkaç aa yaparsın ve o ultisini basar,ilk burstu atlatmak için bitkinlik atarsın.Tabi adam sersemden çıktıktan sonra etrafında daireler çizmen gerekiyor.Ama asla daireyi tam tamamlama.180 derece yol aldıktan sonra tersi yöne;geldiğin yöne giderek adamı olduğu yerden uzaklaştır ve kitela.Skill tutturamayan,dokunaçları ıskalayan ve ultisini atarken bitkinlik yiyen illaoi kaçmaya çalışacaktır.Kaçmaya başladığı an vs'yi garanti kaybetmiştir.Kovala.
    Ormancıya güveniyorsan çalıların olduğu yerdeki dokunaçları sürekli yok et.Dokunaçlara gittiğini görünce E atmaya çalışacaktır.Q da atarlar.İlk hamlede gider gibi yapıp 150 birim geri dur,doçla ve devam et.Dokunaçlardan can çal.Ormancı gelince zaten çalılara kaçması aptallık olur.

neden uzun uzun yazdın ki olaf al 1 levelde bas ghosta kes

• Bütün sırrı bozdun ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yesil Ok

quote:

Orijinalden alıntı: Postal Dude

Koridorda sabit durmuyorsun,C harfi çizerek ( minyonları C harfinin ortasına al ) skillerini doçluyorsun.Kesinlikle E'sini yeme. Uzun savaşlara girme.Pantla zaten uzun savaşamazsın,dürtüp farm yapmaya bak.Dövüşmek istersen güvenli bölgesinden uzağa kitelaman gerekecek.Özellikle ruhunu çektiği yerde kesinlikle dövüşme.
    Irelia için,bitkinlik flash iş yapar.Burstleyeceği zaman seni basarsın bitkinliği.Takaslar için ve genel vs taktiği için;Q ile girer,sersem atarsın. birkaç aa yaparsın ve o ultisini basar,ilk burstu atlatmak için bitkinlik atarsın.Tabi adam sersemden çıktıktan sonra etrafında daireler çizmen gerekiyor.Ama asla daireyi tam tamamlama.180 derece yol aldıktan sonra tersi yöne;geldiğin yöne giderek adamı olduğu yerden uzaklaştır ve kitela.Skill tutturamayan,dokunaçları ıskalayan ve ultisini atarken bitkinlik yiyen illaoi kaçmaya çalışacaktır.Kaçmaya başladığı an vs'yi garanti kaybetmiştir.Kovala.
    Ormancıya güveniyorsan çalıların olduğu yerdeki dokunaçları sürekli yok et.Dokunaçlara gittiğini görünce E atmaya çalışacaktır.Q da atarlar.İlk hamlede gider gibi yapıp 150 birim geri dur,doçla ve devam et.Dokunaçlardan can çal.Ormancı gelince zaten çalılara kaçması aptallık olur.

neden uzun uzun yazdın ki olaf al 1 levelde bas ghosta kes

Arkadaş olaf oynamıyor. 1 levelde ghost basamazsın.Yaptığın atarla en fazla sıçrasını alırsın ama 2 levelde rakibin kule altında aptalca kamp yemeyi beklersin.

• patates al kafasina firlat....

denemedim fakat azir İş yapar diye dusunuyorum. askerlerle uzaktan dürtersin minyon arkasindan güvenli şekilde farmda yaparsin. es kaza ultisine yakalanirsan kendi ultinle onu alanindan atabilir q-e ile kendini de kurtarabilirsin. ne kadar use yarar bilemiyorum tabi de denenir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ao Sol

Hocam aslında düşündüğümüz heroyu alsa sizce de kazanmaz mı Illaoi'ye karşı

Kesinlikle olaf alıp yok edebilirsin.
  • Şaka bi yana dün top geldi illaoi picki görünce bi tırstım ama sonra top lanerlarin korkulu rüyası jayce aldım.Biraz agresif oynadı ama zorlanarak lanei kazanmayı başardım.Bide şunu farkettim adam ulti attığımda jaycein e si ile adam uzağa firlatmaya çalışıyorum ama cant be disabled diyo.Bu adamın dokunulmazlıgi mi var yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

%105 nasıl oynuyorsun bro?

Hızlı koridor iten champ alıp karşılıklı itişin. Earlyde düşürmeye bakın. Tflerde ccleyip üstüne çökün. Tank gibi durabilir ama lifesteal ile aslında hayatta kalıyor. Yani cc+focus ile yok olur. Defansif bir skilli de yok zaten.

Koridor aşamasında dediğim gibi ya dişli bir şey alıp kesip geri düşüreceksin ya da hızlı koridor iteceksin. Freezelemeye kalkarsan çok ruhunu çaldırırsın. Kule altı oynamak işkence zaten ona karşı. Jungler gank gelince double falan alabilir 6'dan sonrası için dikkat edin.

• Hepinize yardımlarınız için teşekkürler, sizde illaoiden pek haz etmiyorsunuz bence. Karşıma illaoi gelecekse bu konuyu okuyup dersime çalışıp geçeceğim.
  • E'sini dodgela bide jungle'a söyle gank atmasın.
  • Gp al 2 kara mühür yanına da müsibet iksiri al. Takıma söyle dk 25 e kadar top lane ile ilgilenmeyin. Spell olarak bitkinlik/sıçra. Takıma ulti ile yardım et. Laneden çıkma yarın yok gibi farm yap
  • U Mad BRO kullanıcısına yanıt

Arkadaşlar dokunaç keserseniz oyun gider bir e atar hayatınız kayar dokunaçı olabildikçe az kesin hele bide ultisi varsa şansınız çok az :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzaktan hasar çıkartabilen şampiyön tercihen genkplenk ve ölümün dansı itemı

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.