Şimdi Ara

İllede hukuk isteyenler Lütfen buraya bi baksın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
2.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    sen de abartma. hukuk garanti bir meslek değil. okuduktan sonra anlarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaya164

Artık elini sallasan hukukcuya çarpıyor.Bir çok eğitim vakfıda hukuk bölümü açmaya başladı. Ortalık hukukcudan geçilmeyecek o yüzden hukuk isteyenler bir kere pdr bölümünü düşünsünler.
    Pdr bölünün önü çok açık.Hukuk mühendislik gibi etiket meslek, bitirince hayallerin pırr diye uçuyor gerçeklerle yüzleşiyorsun
    çok zenginse ailesi, çevresi sağlamsa hukuk bitirir büro açar çevrenin tüm davalarına bakar işini görür ama değilse şayet bence pdr i bir düşünmenizde yarar var, adamlar 70lerle atanıyor çok fazla yerde olmadığı için mezun sayısı fazla değil, maaşları tatmin edici ve alımı iyi.

İllada hukuk diyorsanız BENİM Bİ ARKADSIM HAKİMLİK MÜLAKATINDAN 3 CÜ KEZ ELENDİ...BUNLARADA HAZIRLIKLI OLun... ,

Allah gönlünüzde ne varsa onu versin

Tamam.Yıllardır hayalini kurduğum bölümden vazgeçiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaya164

Yanlış anlamışsınız heralde.Evet prestijli güzel bir üniversite tutuyorsa tabiki gitmeli.Benim demek istediğim ; 16 17 18 20 21 bininci olmuş insanların hukukla birlikte pdr i de bir düşünmesi.Herles tercihini kendisi yapar.

benim canm sikilmisti maksat trolluktu o an

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugandalıların çok önemli bir atasözü vardır(inanmayan araştırsın): Law is law. Anlamıda HUKUK HUKUKTUR.
  • PDR kraldır
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekosekoseko

sen de abartma. hukuk garanti bir meslek değil. okuduktan sonra anlarsın.

aynen katılıyorum size
  • only_one O kullanıcısına yanıt
    aynen katılıyorum size
  • E benim babam ankara hukuk mezunu yasadigimiz yerde de bilindik birisi zaten kucuk yerde yasiyoruz. Ve ben 14.800um, sen bana akdeniz hukuk gereksiz mi diyorsun simdi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam haklı körü körü bağlanmanın anlamı yok iyi hukukçu varmı elbette ama ben hukuk tercih edip riske atardım kendimi

edit ne dediğimi bende anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balyos -- 4 Temmuz 2013; 22:51:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balyos

adam haklı körü körü bağlanmanın anlamı yok iyi hukukçu varmı elbette ama ben hukuk tercih edip riske atardım kendimi

edit ne dediğimi bende anlamadım

• Uzun uzadıya anlatmak istemiyorum ama hukuk bir kere kafanıza girdiyse kemirip durur. Şimdi düşünüyorum acaba ben o gün hukukla tanışmasaydım bu gün ne yapardım, idealim ne olurdu? Bilemiyorum ama şimdiki kadar mutlu olmazdım sanırım.

Babam Aühf mezunu bir avukat. Şu an stajımdan mezun olduğumda nerede ne yapacağıma kadar her şeyi ayarlamış durumda ama ben böyle bir ayrıcalık istemiyorum. Hak hukuk adalet savunucusu olup torpille ve kayırmayla makam mevki elde etmek aşağılık bir davranıştır. Yani senin de dediğin gibi herkes hukuk isteyebilir ve herkes okuyabilir ama herkes hukukçu olamaz. Bırakın gerçekten hak edenler yapsın bu mesleği. Gidin pdr okuyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakhukuk_gakguguk -- 5 Temmuz 2013; 12:22:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakhukuk_gakguguk

Uzun uzadıya anlatmak istemiyorum ama hukuk bir kere kafanıza girdiyse kemirip durur. Şimdi düşünüyorum acaba ben o gün hukukla tanışmasaydım bu gün ne yapardım, idealim ne olurdu? Bilemiyorum ama şimdiki kadar mutlu olmazdım sanırım.

Babam Aühf mezunu bir avukat. Şu an stajımdan mezun olduğumda nerede ne yapacağıma kadar her şeyi ayarlamış durumda ama ben böyle bir ayrıcalık istemiyorum. Hak hukuk adalet savunucusu olup torpille ve kayırmayla makam mevki elde etmek aşağılık bir davranıştır. Yani senin de dediğin gibi herkes hukuk isteyebilir ve herkes okuyabilir ama herkes hukukçu olamaz. Bırakın gerçekten hak edenler yapsın bu mesleği. Gidin pdr okuyun.

Aynen katılıyorum sana.Senin de dediğin gibi herkes hukuk isteyebilir ve herkes okuyabilir ama herkes hukukçu olamaz. Bırakın gerçekten hak edenler yapsın bu mesleği.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.