Şimdi Ara

illegaL killed ısyutaru from karakoram (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tebrikler kardeş buruk zafer yaşamıısın ama kessmiissi hayırlı olsun nice lord yarkanlara
  • Kesmişsin kesmenin yazısı gelmeden önce ex gelmezmi burda ex gelmio bi hile olmasın.
  • Hehe demekki gelmiyomuşşş!!!Ölü olduğu için gelmemiş olabilir.Ama giant keserken yatmıştım bikere gelmişti ex.Neyse karıştırmayalım oraları.Abi sen bu oyuna ayda kaç silk harcıyosun yaa .Üste bi baktım koruma skili filan yok.Premium ticket sp kaıdı. Ahhhhh ahhhhhhh.Anılarım depreşti.O herkesin ticket sincap alıp etrafımda fakırrrr fakır diye tur attıkları günler..neyse yeni ortak basıp parayı alıyo sincapı filan
  • ya sen wurdun çok kestin yada baskasının ismi iIIegaL
  • Zaten serverda iki tane illegal var ikiside kuzen.

bu illegal yüksek lvl ötekisi 38 di en son gördüğüm
  • eline sağlık tebrikler item düştümü bğari
  • manyak birşeydi bide bu charın 2kizi var aynı nick ilk kestiginde arkdaşlık liseteme baktım kapalı görünüodu meger 2 tane vrmış bu chardan o yüzden kuzen oluolar ben
    LoVe_DiLaRa
  • ilk defa bi kız buldun durmadan i love dilara her yere aynı yazı eziq.Biraz abine çek haftada en fazla 3 tanecik
    quote:

Orjinalden alıntı: KöTü_CoCuK

manyak birşeydi bide bu charın 2kizi var aynı nick ilk kestiginde arkdaşlık liseteme baktım kapalı görünüodu meger 2 tane vrmış bu chardan o yüzden kuzen oluolar ben
    LoVe_DiLaRa
  • resim ps felan değil 8li partyde ölürsen kalkmasanda ex gelmez ayrıca obür illegaL kusenim doğrudur yane
  • gü<el.....
  • Gitti itemler tüh bea

Tebrikler bu arada.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.