tebrikler kardeş buruk zafer yaşamıısın ama kessmiissi hayırlı olsun nice lord yarkanlara
Kesmişsin kesmenin yazısı gelmeden önce ex gelmezmi burda ex gelmio bi hile olmasın.
Hehe demekki gelmiyomuşşş!!!Ölü olduğu için gelmemiş olabilir.Ama giant keserken yatmıştım bikere gelmişti ex.Neyse karıştırmayalım oraları.Abi sen bu oyuna ayda kaç silk harcıyosun yaa .Üste bi baktım koruma skili filan yok.Premium ticket sp kaıdı. Ahhhhh ahhhhhhh.Anılarım depreşti.O herkesin ticket sincap alıp etrafımda fakırrrr fakır diye tur attıkları günler..neyse yeni ortak basıp parayı alıyo sincapı filan
ya sen wurdun çok kestin yada baskasının ismi iIIegaL
Zaten serverda iki tane illegal var ikiside kuzen.
bu illegal yüksek lvl ötekisi 38 di en son gördüğüm
eline sağlık tebrikler item düştümü bğari
manyak birşeydi bide bu charın 2kizi var aynı nick ilk kestiginde arkdaşlık liseteme baktım kapalı görünüodu meger 2 tane vrmış bu chardan o yüzden kuzen oluolar ben LoVe_DiLaRa
ilk defa bi kız buldun durmadan i love dilara her yere aynı yazı eziq.Biraz abine çek haftada en fazla 3 tanecik
quote:
Orjinalden alıntı: KöTü_CoCuK
manyak birşeydi bide bu charın 2kizi var aynı nick ilk kestiginde arkdaşlık liseteme baktım kapalı görünüodu meger 2 tane vrmış bu chardan o yüzden kuzen oluolar ben LoVe_DiLaRa
resim ps felan değil 8li partyde ölürsen kalkmasanda ex gelmez ayrıca obür illegaL kusenim doğrudur yane
gü<el.....
Gitti itemler tüh bea
Tebrikler bu arada.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme